internet browserınızdan girin sahibindene çok daha hızlı oluyor
galaxy s2 kullaniyorum alet inanilmaz hizli herkeze tavsiye ederim su an piyasadaki en kral telefon diyebilirim.
en sevdigim 2 oyunu tam surum olarak sizinle paylasiyorum . stock rom kullaniyorum yani yuklemeniz icin telefonun modlu olmasina gerek yok verdigim dosyalari usb kablosu ile telefonunuza atin ve kurun sonra wifi ile bagli kalsin telefon cunku oyunlar ciddi buyuk dosylar biri 700 mb digeride 500 mb galibaama beklediginize degicek.
programlari bizzat samsung galaxy s2 de denedim indirdikten sonra sorun olmaz
indirme linki : Dosya.tc - cretsiz, Hizli ve Kolay Dosya Paylasimi
modern combat 3 full izlemek icin
SAMSUNG GALAXY S2 MODERN COMBAT 3 GAMING REVIEW.mp4 - YouTube
real football 2011 izlemek icin
Real football 2011 Galaxy S II - YouTube
forumda başka site adresi vermek serbest mi? Ona göre ilaçlı uygulama indirebileceğiniz bir site adresi vericem
otomobil için en çok tavsiye edilenler Torque OBD+Car ve garmin mechanic var.
Torque programı piyasadaki neredeyse tüm OBD bluetooth scannerlarla çalışabiliyor. OBD den tüm bilgileri okuyabiliyor. hata kodlarını görüntüleyebiliyor, hata kodlarını silebiliyor.Ancak henüz OBD parçam gelmediği için deneyemedim
Garmin Mechanic programı sadece Garmin Eco-Route denen bir aletle çalışıyor.O da temel olarak aynı işi yapıyor ama extrası yakıt tasarrufu için ideal vites noktalarını gösteriyormuş.Garmin biraz daha yakıt tüketimi odaklı.
diğer programlar tırt desem yeridir.
Navigasyon programı olarak Desire HD nin içinde gelen programı kullanıyorum ama deneme versiyonu bitince Google Navigation kullanıcam o biraz daha isabetli çalışıyor
şuan ICS sadece Google Galaxy Nexuslarda var o da boş android ekstra bir arayüze sahip değiller.şubatın ortalarına doğru tüm markalar kendi versiyonlarını çıkarıcaklar acele etmeyin daha bunun root işi varMart'ın ortasını bulur
digiturk web tv apk çıktı, ama sevinmeyin. Avea ve vodafone da çalışmıyor sadece turkcell de çalşıyor
genelde ztn kendi sızdırıyo dıye soylenıyo..mıllet denıyo edıyo öyle yanı 2012nin ortaları deniyo daha 1 3-5ayı var tahmınımce..ama son guncel surum gayet stabil..ama daha ıyısının cıkcagını bıldıgımden dolayı dun sadece denemelık yukledım sıldım tekrardan 2.3.6 gıngerbread orj. +2,6,7 kernel devam suan için..
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)