odinle yuklemek icin download moda almayı unutmayin ... '' ses kısma + home + guc '' tuşu ...
şahsen kiesle yedek almadım bu sefer .. bi anlık cinnetle formatladım yedeksiz.. ancak kiesle yedek aldığımda olumlu sonuç alamamıştım .. uygulamalar vs ile ilgili ... titanium backup varmış ancak kullanmadım hiç ... şöyleki şuan 4.1.2 polonya sürümü kullanıyorum ve kies sorunsuz çalışıyor .. sabahtan beri oyunların apk ve SD kart dosyalarını atıyorum sorun yaşamadım ...![]()
Ya isin en ilginc tarafi bende kiese bir turlu baglanamiyorumyedeklemedende format atmak istemiyorum
![]()
74 model sehpa...
kiesle bağlanma problemini ben çok yaşaadım ... çok uğraştım şuan sorun yaşamıyorum .. google da kies bağlantı vs diye aratırsan birçok şey çıkar .. denemekte fayda var .. usb hata ayıklama ... driverleri tekrar yükleme vs gibi işlemleri denemek gerek .. tabi bide başka usb takılı olmaması gibi şeyler yazıyor ..
ayrıca odin ile yazılım güncelleme için özel mesaj atıyorum .. resimli adım adım anlatımı mevcut .. bilmiyorum daha önce bilgin varmıydı ancak elinde bulunsun ...
ayrıntılı mail için çook teşekkürler baya açıklayıcı, şu anda telefonu yedekliyorum yedeklemesi bittiğinde sizin dediğiniz gibi ses açma, menü ve power tuşuna basıcam cillop gibi sıfır yapıcam telefonuçok saolun
74 model sehpa...
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
yahu kies ile neyi yedekliceksiniz ben anlamadım kı ?*
rehber ztn google e fotolar vs herbok ztn duruyo format atılsa dahi sd kart ıcınde oldugu ıcın.. uygulama yedeklıceksenınzde ındırın appsaver apk olarak dosyalar klasorunde appsaver içine yedeğini alsın..
- K -
________
Dr.Ecu
vallahi ben lg kullanıyorum, ne lg nin kendi programı pc suite nede başka bir programa ihtiyaç duymuyorum. Upgradelerimi cwm ile custom romlarla yapıyorum, yedekleri mail ile hallediyorum.
Naçizane tavsiyem custom ve root lu rom kullanın telefonunuzun ne kadar gücü oldugunun farkına varın
benim cihazım lg optimus black (1 ghz cpu, 512 mb ram var) makine boşta iken 200 mb civarı kullanıyor sadece. 4.0.4 olarak geçen yazılım ve çokda stabil çalışıyor
garantiye gönderirkende fabrikadan çıktığı hale çevirebiliyorsunuz zaten o hale getirip gönderirsiniz hiçbir sorunda olmaz![]()
Smdi b bakiyim dedim kardesimin s3 e cihaziniz modifiye edilmistir diyor. Nasil cozuces bunu bilen varmi
#KGdetanirlar
bende de yazıyordu , wipe data ve cache yapınca düzeldi .. tabi bilmiyorum genede güncelleme görünür mü .. ben yaptıktan sonra güncelleme yok yazmaya başlamıştı ... eğer şuan güncellemeyi düşünüyorsanız odin ile polonya,ingiltere,almanya gibi ülkelere yayınlanmış güncellemeyi kurabilirsiniz.. türkçe mevcut kendi içinde .. yada bekleyip Türkiye sürümünün çıkmasını bekleyebilirsiniz..
4.1.2 bir hafta önce falan geldi kurdum harbi güzel eklemeler geldi
çoklu pencere, bildirim ekranının değişmesi, google chrome benim dikkatimi çeken değişiklikler
4.1.2 galaxy s3 e mi kurdunuz ? resmi olarak TR gelmemiş görünüyor size kies le veya telefon içinden ayarlardaki güncelleme sekmesinden mi geldi .. cihazınız orjinal Türkiye ürünümü ... samsung kvk başarı vs vs herneyse işte ..
ayrıca konuyu takip ediyorum .. bugün buğra (ef186) abinin yeni aldığı s3 ü 4.1.2 yaptık .. eğer bozulursa telefon burdan bakar diye ürkek gözlerle konuya bakıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)