iyi bir hız ölçer programına ihtiyacım var model aracın hızını ölçücem de var mı bildiğiniz bi program?
Ben de aynı şekil note 2 kullanıyorum. Orijinal candır diyordum sürekli. Root bile yapmazdım. Son 2 aydır root Custom rom filan sonu gelmiyor. Şu anda Mr. Luong v3.9 (4.4.2) kullanıyorum. 240 dpi yaptım. Hız desen süper note 3 özelliği olan air Command var. S5 özellikleri desen var ( arama sırasında üstten pencere inmesi vs) imei silinmiyor. Yalnız şebeke gidiyor onu da Modem dosyasıyla hallediyorum. Tavsiye ederim
Operatör adının bimcell olmasına ve cihaz kodunun SM-G900F olmasına aldırış etmeyin![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
beyler bende htc wildfire s diye bi telefon var.
pek akilli sayilmaz ama isimi goruyor.
daha yeni vs birseyler alamam, durumum elvermez, zaten para da veresim yok
neyse..
bu aleti nasil root mudur nedir ondan edebilirim?
4sq fb vs calissin yani en azindan. whatsapp kullaniyorum o konuda epey isimi goruyor ama fb falan calistirinca aninda hafiza cort.
programlarin cogu da tasinmiyor hafiza kartina bu pislik telefonda..
sanirim root edince bu durumlardan kurtulabiliyormusum dogru mudur?
If you have no LAG, you have no turbo..
Turkcell "T" serisi akıllı telefonlarıyla akıllı telefon pazarında yer almaya devam ediyor. Turkcell'in T serisi akıllı telefon ailesinin son üyesi ise bugün tanıtılan Turkcell T50 oldu. Turkcell'in bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirdiği etkinlik ile ülkemizde bir operatörün hazırladığı ilk 4G'li telefon Turkcell T50 resmen duyuruldu.
Turkcell T50'nin özellikleri ise şöyle;
- 5 inç HD ekran(1280x720),
- Qualcomm 8926 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci,
- 1 GB RAM,
- 13 MP arka kamera,
- 2 MP ön kamera,
- Android 4.4.2 işletim sistemi,
- 16 GB dahili depolama alanı,
- 2.300 mAh batarya,
- 130g ağırlık
Turkcell bu üst seviye özelliklere sahip akıllı telefonun fiyatını ise 699 TL olarak açıkladı.
Turkcell T50'nin en dikkat çeken özelliklerinden birisi de kılıfları. Özelleştirilebilir kılıflara sahip olan Turkcell T50'nin kılıfları kişi tarafından Turkcell'in internet sitesi üzerinden tasarlanabiliyor. Sonrasında ise bu kılıflar adresinize postalanıyor.
Ayrıca hızlı şarj özelliğine sahip Turkcell T50, 480 dakika yani 8 saat konuşma süresi sunuyor. Telefon stand-by konumda ise 240 saat kalabiliyor. Turkcell T50'nin ilk partisi ZTE ile Çin'de üretilecekken, sonrasında ise Vestel ile ülkemizde üretilecek. Cihazın Haziran ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor. Tüm bunların yanında ülkemizde 4G'nin 2015 yılı içerisinde kullnılmaya başlanması beklendiğini de hatırlatalım.
ya bu android'de iphone'daki gibi not yazdığımız bi program yok galiba. mesela kopyala yapıştır yaptıgım yazıları kayıt edemiyorum
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Arkadaşlar s3'ümün bataryası şişti. Orjinal bataryayı en uygun nerede bulabiliriz acaba? :/
Instagram: mutusgarage
Birkaç ay önce iPhone uygulamasını yayınlayan Canlı Skor sonunda Android uygulamasını da yayınladı. Ben kullanıyorum tavsiye ederim herkese
Note 2 telefonuma indirip kurdum gayet güzel çalışıyor başka hiçbir uygulamaya gerek kalmayacak gibi görünüyor. Şimdilik tek eksik olarak web sitesindeki hesaplarıyla uygulamayı eşitleme özelliği gibi görünüyor. Bunun dışında eksiği yok fazlası var. İşte uygulamadan birkaç özellik:
- 26 spor dalından canlı skor (web sitesindeki gibi masa tenisi, bilardo, boks, vs var)
- web sitesindeki gibi farklı spor dallarından maçları Oyunlarım bölümüne ekleyip tek sayfada izleyebiliyorsunuz
- oyunlarım bölümüne eklediğiniz maçlardan gol olunca veya maç bitince anlık uyarı alabiliyorsunuz
Ayrıca kullanımı da oldukça kolay.
Uygulamanın Google Play linki: http://bit.ly/O7QPMu
Birkaç tane de fotoğraf:
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)