Herkeze merhaba bir sorunum var yardım istiyorum google play de olmayan ama arkadaşımın tabletinde kurulu olan bi uygulamayı kendi tabletime nasıl alabilirim iki cihaz arasında bu uygulamayı yaplasabilecegim yada apk ya cevirip kendime kurabilecegim bir uygulama varmı ?
şöyle bilgiye ulaştım ama ?
Apk Share uygulaması, sizin veya başka bir kişinin telefonuna yüklediği herhangi bir oyun, sosyal ağ veya programı diğer cihaza aktarmanızı sağlamaktadır. Android, iphone ve microsoft marketlerin içindeki uygulamalar bildiğiniz üzere ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Yani bir ülkede olan uygulama başka bir ülkede olmayabilir. Başka bir ülkeden gelmiş arkadaşınızın uygulamasını kendi telefonunuza yükleyebilirsiniz. Diğer bir nedeni de bulunduğunuz yerde veya hattınızda internetiniz yoksa bile istediğiniz uygulamayı telefonlar arasında transfer edebilirsiniz.
Kullanımı oldukça basit. Wifi-Direct ile iki cihazı eşleştiriniz. Apk Share Uygulamasına giriniz. Göndermek istediğiniz uygulamanın yanındaki kutucuğu tikleyiniz. Alt sağda bulunan share'ye basmanız yeterli. Diğer cihaza gönderildiğinde kurulum yapılması yeterli olacaktır.
Marshmallow'da uygulamalar sd karta taşınabiliyor mu ? Sanırım 6.0 marshmallow. xperia xa ultra, sadece fotoğraflar mı yoksa uygulamalarda taşınabiliyor mu ?
android whatsapp beta kullananlar video görüşmesi geldi![]()
Sizce bu telefonlar nasıl arkadaşlar. J7 PRİME Almayı düşünüyorum..
http://www.hepsiburada.com/samsung-g...-HBV0000019BBC
SKODA SIMPLY CLEVER
babamda var bundan 5 olanı olması lazım hatta...s6 dan farkı yok hızlı seri bir telefon..alın bence.
Bir arkadasimda j7 bir arkadasimda prime olanını aldı kurcaladim baya özellik olarak Hic yabana atılacak telefon degiller is yaparlar gayet f/p acisindanda gayet guzeller
1881 - 193∞
En ucuz Galaxy S7 nereden alınır sıfır olarak ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yurtdışı imkanı ve pasaport var ise mantıklı olan o
samsunglardaki bypass olayına çözüm vardı bi ara dün j5 geldi elime aynı şeyleri denedim olmadı otg vs yaptık geçemedik ?varmı başka çözümü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)