bir de bunu gördüm 1.7 işlemci diyor. tasarımı beyendim şahsen.
HTC One X + Overview - HTC Smartphones
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Samsung s3 ile birlikte tanıtıma baya yatırım yapmaya başladı,şu an cevahir önünde Note2 için büyük bir stand kuruluyor
Note 2 cok iyi olmus yeni aldigim htc den vaz gecip.almayi dusunuyorumbiraz daha bekleyip fiyat dussun oyle alin bosuna bayilmayin
yada o sirada htc nin yeni hir telefonu cikarsa ona sulanicam :P
iyide hangi telefon çamaşıra, bulaşığa yardım ediyor
detaylı incelemesi hakkında bende çok fazla bilgi sahibi değilim fakat aynı anda ekranda çift işlem yapabilme vs. gibi bi sürü yenilik var.. önümüzdeki günlerde kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgiler vericektir...
eski note 1 ve yeni note 2 kullanısı olarak herhalde en iyi farkı ben anlarım.ilk başta şu ekranı kötüymüş olayı sadece karalama note 1 ve note 2 yi yanyana tuttuğunuzda note 2 ekran kalitesi renk dolgunluğu olarak üstün..gelelim hız konusuna 2 gb ram telefonu uçurmuş sitelerde bildiğin masaüstü bilgisayar zevkini yaşatıyor insana..bana göre note 2 şu anda alınacak telefonlar arasında 1 numara..
Sfi...
Galaxy Note2 Multi windows - YouTube
Bu arada Note 2'nin 3300 mah pili göz ardı edilemez.![]()
Hızlı geliyor, hızlı geliyor...
hadi gözünüz aydın note iki kampanyalı olarak satışı başladı. az önce profilo avm den sordum tam alacaktım ki son 6 aylık faturam 250 olması gerekirken benimki 242 tl mişayın 20 sinde faturam kesiliyor biraz kontur transferi falan yap dedi kız dalga geçti benimle
isteyenler gitsin alsın ellerinde hazırda mevcut. fiyat olayını soramadım ma çok çok uygun dedi tezgahtar eleman.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)