Hayırlı uğurlu olsun abi techturkey dikkat çekiyo :)
Printable View
Hayırlı uğurlu olsun abi techturkey dikkat çekiyo :)
- hayırlı olsun abi, Tebrikler.
Abi niye ios 5 yok yahu:)
Teşekkür ettim :) Dikkat çeksin diye koydum :)
Teşekkür ederim saol :)
Facebook ve Twitter mesajlarını uygulamadan çıkmadan atmak için iOS 6 özelliğini kullanmak gerekiyordu. Çoğu programda olmayan bir özellik bu. Bu yüzden iOS6 tercih ettim. iOS6 ya yükseltin siz de telefonu, iOS 6 iyidir :)
Xenon u acınca flash da acılabılırdı aslında :)
Takipciniz Engin abi :)
Hayırlı olsun Engin.Bixenonu sanala taşıdın sonunda :)
Gelecek zamanda para bu sektörde, Allah devamını nasip eder umarım..
Abicim hayırlısı olsun hemen indiriyorum bütün uygulamalarını takipte olacağım .
elıne saglık ındırelım bızımde bı katkımız olsun
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun abi bende demin indirdim
devamını bekliyoruz programların :)
direk techturkey yonlendirmeside çok güzel olmuş :)
Hayırlı olsun abicim, bugün aklıma bir uygulama geldi onu sana özelden gönderirim :)
GPS ile dbn tarzı bişeyler alabileceğimiz uygulama isteriz :D
Bu arada tebrikler abi, iPad uygulaması geldiğinde indiriyorum :)
Arkadaşlar uygulamayı indirdikten sonra apple stora yorum yazmayı unutmayın :)
Ne kadar cok hit alırsa o kadar iyi :)
tebrikler , başarılarınızın devamını dilerim :)
çok teşekkürler.
Aynen müdür.. Sana da teşekkür ederim. Yorum da yapmışsın, saolasın :)
Arkadaşlar,
Çok basit bir uygulama olduğunun ben de farkındayım..
Belki yüzlerce, bir kaç bin tane uygulama incelemişimdir 3 yıldır.. Benim ne kadar müşkülpesent olduğumu beni az buçuk tanıyanlar bilir zaten. :)
Çok daha kapsamlı ve daha işlevsel olanların şu an kodlama işlemleri devam ediyor. Eminim ki onları gerçekten beğenecek, telefonunuzdan silmeyeceksiniz.
Bu uygulama için konuşacak olursak; basit bir uygulama ile de olsa bir şekilde apple dünyasına, appstore a giriş yapmak önemliydi benim için.
En basit uygulamayı yapıp onaylandığını görmek, ismimin itunes içinde olması ayrı bir gurur oldu.
Gelecekte uygulamaların/uygulamalarımızın daha da fazlalaşması için istiyorum destek vermenizi.
Desteğini esirgemeyen, kutlayan herkese teşekkür ederim.
5 star ve reviewsiz birakmayalim , yazdim ama gitmedi sanirim
Abicim ellerine saglik insallah dahasida biran once gelir.indirip yorumumuda yaptim
12.000 K olsa iyiydi;))
abi hayırlı olsun yarın indireceğim. :)
Uygulamadan çıkarıp facebook uygulamasını actirabilirdim ancak o daha kolay ve cok yapilan bir yöntem. Uygulama ici facebook ve Twitter mesajı attırmak için baya bir satır kod yazıyorsun :) değişik olduğu için bu yöntemi tercih ettim. Diğer uygulamalarda 5.0 san itibaren çalısmasını set edeceğim :)
başarılar, android markete de isteriz.
Yorum yapıp puan verdim.aramızdan birinin app yapması çok güzel birşey.umarım ilerde ses getirecek uygulamalar yapma fırsatı olur.
elinize sağlık...
eğer mümkünse güvenilir 100-200 süresi ölçen bi program hazırlarsanız uydu destekli forum adına çok makbule geçer ayrıca hayırlı olsun
Hayırlı olsun başarılar dilerim
bende indirdim ilk uygulama için guzel olmuş TT ye baglanması cok guzel :D
önceki sayfalara bakamadım yazıldıysa affola; android için gelmıcekmi bişeler illa iphone cumu olmamız lazım :D
hayırlı olsun bu arada :)
10 TL den satarım bu sefer de siz almazsınız ama :D
teşekkür ederim :)
Teşekkürler Ramiz. :)
Teşekkür ederim Burak :)
Android için bir şeyler gelmeyecek sadece elmaya olacak uygulamalar :)
Teşekkür ederim :)
İndirdik oy verildi yorum yapıldı. Hayırlı olsun :)
Bizim yazılımla uğraşan 2 tane eleman var onlara çok dedim en azından hareket sensörü değil de gps ile 100-200 gibi hızlanma süresi ölçen bi program yapın dedim, onlar patates soyma(attım) vs gibi program yapmayı tercih ettiler. :D Olabilitesi nedir bilmiyorum ama olursa forumca bi son fiyat isteriz :D