işime yaramayacak ama size yardımcı olması açısından indirdim başarılar
Printable View
işime yaramayacak ama size yardımcı olması açısından indirdim başarılar
İndiriyorum, devamını bekliyoruz, takipteyim.
Teşekkür ettim:)
Olur, çok da güzel olur ama çok gerçekçi sonuclar vereceğini sanmıyorum açıkcası :)
İsinize yarayacak App lar geliyor :) teşekkürler
Sagol Burak :)
Zaten ilk yorum benim görünüyor abi kolay gelsin app lerinde :)
İndirdim devamını bekliyoruz başarılar dilerim...
indirdim bende.
daha henüz 5 günlük iphone kullanıcısı olduğumdan yorum yapamadım ama :)
başarılarınızın devamını dilerim.
Doğuş, Ceyhun, f.dogan, destekleriniz için teşekkürler :)
Apple kırismis tatiline girmis, istatistikleri göremiyorum su anda.
Dükkanı kapatıp gitmiş adamlar :)
Açılış 28 Aralık.
Yılbaşına kadar hedef 5 uygulama daha. Akabinde ilk hafta yayına girmesini beklemek.
Onların promo kodlarıni dagitacagim bu sefer :)
ipada yükledim oyladm bende başka apple ürünü olmadığından. bi arkadaşın dediği gibi az bişi turkuaz 8k ama problem değil başarılar :)
Bende yenı ıos kullanıyorum androıd de var tabı ama desteklıyorum oylayacagım hemen
Not oyladım ve yorumumu yazdım kolay gelsın
Hayirli olsun, bende indirdim :)
Abi bu uygulama tüm ülke apple storelarında görünüyor dimi.Eğer görünüyorsa hiti yükseldikçe insanlar merak edecek ve ayrıca tech eklentisi sayesinde herkes forumu ziyaret etmiş olacak bu süper bişey :)
Merak ettiğim kim kime sponsor olacak :D
Abi egerki yardimi olacaksa buradaki tum arkadaslarima indirtip like yapalim :)
Teşekkür ettim sagol:)
Çok sagol :)
Emre sagol :)
Oğuz evet program tüm dunyada AppStore larda yayında su anda.
Tüm dünyadan Techturkey e iphone uzerinden erişim var.
Jamaika'daki, Şili'deki, Japonya'daki adam bile Tecturkey e en azından bir kez girmiş durumda :)
Yusuf asıl asilabildigin kadar :)
Aynen:)
Sizlerin indirmeleri ve verdiginiz puanlar sayesinde iTunes ta search bar a
be yazdığımızda ilk gün 1097. Sıradaki App çıkıyorduk, şimdi 17. Sıradayiz
Araba dediğimizde ilk gün 127, şimdi 19.sirada çıkıyoruz.
Xenon yazdigimizda uygulamanin ciktigi ilk gün 30 ve son siradaydik şimdi 7. Sıradayiz.
BMW yazdığımızda 509. App iken su anda 15. App olarak çıkıyoruz.
Ve bu rakamlar Türkiye AppStore rakamları, dunya ortalamasindaki durum da yaklaşık rakamlar..
Kısaca indirin indirtin :)
Tekrar teşekkür ederim herkese :)
indirdim, yorum eklendi. Tebrikler.
usta hayirli olsun basiralinin devamini dilerim, affina siginarak sana 1 soru soracagim, bizim sirkette developer enterprise license miz var, 1 uygulama gelistirecegiz fakat ben agent dahil 3 ten fazla kimseyi invite edemiyorum mu bu zimbirtiya :D
enterprise in ne farki var ki anlayamadim, epıl türkiye de sagolsun donmedi daha?
İndirdik, yorumladık :)
Hayırlısı olsun
hayırlı oolsun techturkey linkide var :D
Teşekkür ederim Tuncer
Bora teşekkürler.
Soruna gelince, tabiki eklersin kullanıcı ama 299 USD sıkışmış oraya :) parayı gönderirsen acarlar :)
Saka bir yana 3 kişi ve 300 device tanimlayabilirsin.
Teşekkür ettim
Koydum linki de :) teşekkürler :)
Tebrik ederim.. iosdan devam diyorsun :-) basarilar..
hayirli ugurlu olsun ben de indirdim konuya yazmamisim simdi farkettim :)
bizim logo guzel olmus :)
Engine destek indirin arkadaslar ....
Bende indirdim.Diğer uygulamaları bekliyoruz.Kolay gelsin.Başarılar
hayırlı olsun indirdim bende şimdi güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ettim.. Window tarafını fethettikten sonra seni de görmek isteriz buralarda :)
Cem teşekkürler. :)
Venezuela dan bile giriyorlar siteye artık :D
Buğra teşekkür ederim. :)
iPad versiyonu çıkacak Apple christmas tatilini bitirirse :)
Sağolasın :)
abi odedik parayi cektiler karttan, fatura verilmis kargoya maili de geldi, cozemedim yahuu :D baska 1 lisansimiz var enterprise tan baska onda oyle 1 problem yok, bakalim donerlerse attigim maile cikicak mevzu ortaya, cok sagol :)
Indirdim+ 5 yildiz verdim, elinize saglik :)
abi hayırlı uğurlu olsun dün honda databaseyi ararken gördüm hemen indiriyorum :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
indirildi,indirtildi, paylaşıldı, yorumlandı 5 yıldızıda çaktık. varmı başka yapabileceğimiz birşey?
takipteyiz diper app larıda bekliyoruz
Apple store'a güncelleme gelmiş.
Güncelleyelim arkadaşlar :)
güncellendi abi :D
Arkadaşlar selamlar,
Bu gün güncelleme geldi beXENON'a..
iphone5 uyumlaştırılması ve bir kaç değişiklik yapıldı.
Bu arada artık uygulama ücretli.
Bu güne kadar ücretsiz indirenler direkt güncelleyebilir uygulamayı yine herhangi bir ücret olmadan tabiiki.
Uygulamayı henüz indiremeyen arkadaşlar için ise saat 21:00 de promo kod lar dağıtacağım. Onlarla yine ücretsiz olarak telefonlarına yükleyebilecekler.
Ücretsiz kodların dağıtımını akşam 21:00 olarak belirledim çünkü gündüz internete giremeyen arkadaşlar olabilir.. Akşamları herkes burada oluyor, herkesin bilgisi olsun.
Kodların dağıtımı direkt genelden mi yoksa özel mesaj yolu ile mi olsun, ona siz karar verin.
Şu an onaylanmak üzere olan 5 uygulama daha var. Uygulama yayına verilir verilmez yine hepsinin ayrı ayrı tanıtımını yapacağım, ücretsiz kodlar dağıtacağım bu konu başlığı altından. Hepinizin işine yarayacak uygulamalar. :) Bilgilerinize..
Yeni appleri bekliyoruz Engin abi :)
Bekliyoree :D
Gelişmekte olan başka bi app varmı abi ?
Aksama kadar bende iOS6 ya geceyim bari.
Yeni uygulamaları dört gözle bekliyoruz abi :)
gelişmekte olan şu an 3 tane uygulama var, onları halen kodluyorum. Tahmin ediyorum hafta sonu Apple a göndermiş olurum.
Hali hazırda Apple da onay bekleyen 5 uygulama var şu anda. Bu akşam olmazsa yarın yayına alacaklardır. Çıkar çıkmaz haberiniz olacak :)
Bu arada be_xenon uygulaması iOS6 dan itibaren olan işletim sistemlerinde çalışıyordu.
Yani telefonunda ios6.0 ve 6.0.1 versiyon olan kişiler telefonlarına yüklüyorlardı.
Yeni uygulamalar iOS 5.0 dan itibaren çalışmaya başlayacak. Telefonunda iOS 5.0, 5.0.1, 5.1, 5.1.1, 6.0, 6.0.1 sürümlerinden herhangi biri yüklenmiş olan cihazlar uygulamayı yükleyebilecek.
Yeni uygulamalarin ios5 desteklicekmi