User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sony Xperia Z hakkindaki gorusleriniz ?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki gün önce teknosa da inceleme fırsatım oldu fakat benim beklentimin çok dışında bir cihaz. almayı düşünüyordum ve yakından bakayım dedim ama hiç beğenmedim. ilk olarak ekran görüntüsü bir samsung 3 ve note serilerindeki gibi canlı değil. görüş açısı değişince ekran görüntüsü zayıflıyor. hareketli 20 ye yakın resim çektim hepsi dumanlı ve kesinlikle net değil. kasa bir türlü elime oturmadı. note 1 e 2 kullandım onlarda bile daha rahat bir tutuş şekli var. özellikle sony olması sebebiyle foto kalitesi çok iyi olur düşüncesindeydim ama malesef beni tatmin etmedi. bir inceleme videosunda incelemiştim oyun oynarken telefonu yan çevirdiğinde ses çıkış deliği parmakların olduğu yere geldiği için sesi az çıkıyormuş. note 2 den sonra marka fanatikliği yapmayarak sony almak istedim ama malesef s4 ü beklemeye karar verdim.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu testteki xperia z nin ekranının o şekilde olmasının günlük hayatta ne gibi zararı olabilir

Mesut Çevik 2 hafta önce
    Evet ekran cama çok yakın ve kasa da ince olduğu için böyle bir sorun oluşuyor. Eğer telefonu arka cebinize koymuyor ve üzerine ağırlık binmeyecek ise sıkıntı yaşamazsınız. Fakat arka cepteyke üzerine oturulur ise ekranda kararma veya belli yerlerde renk dalgalanmaları oluşması olası.

böyle bir yorum yapmış testi yapan.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekranı da çizilmiyor hocam.. video vardı ama bulamadım kum sürtüyordu adam ekrana bir şey olmuyordu.. önünü arkasını vuruyordu kırılma, çizilme olmuyordu..

edit:
    BORKED

Sayfaları okumadan cevaplıyorum. Eğer ki XPeria Z için çizilmiyor ekranı diyorsanız ? Bir test edin deneyin, ama telefonu servis' e gönderceğinizi unutmadan deneyin. Ekran en ufak bir olayda çiziliyor. Alıcak olanlar bunu bilsinlerde alır almaz Arka kap ve Ön Jelatin alıcaksınız. Ama Android' de kullanmış birisi olarak söylemek istiyorum bir iOS değiller.
    Otomobil Fotoğrafcısı

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki gün önce teknosa da inceleme fırsatım oldu fakat benim beklentimin çok dışında bir cihaz. almayı düşünüyordum ve yakından bakayım dedim ama hiç beğenmedim. ilk olarak ekran görüntüsü bir samsung 3 ve note serilerindeki gibi canlı değil. görüş açısı değişince ekran görüntüsü zayıflıyor. hareketli 20 ye yakın resim çektim hepsi dumanlı ve kesinlikle net değil. kasa bir türlü elime oturmadı. note 1 e 2 kullandım onlarda bile daha rahat bir tutuş şekli var. özellikle sony olması sebebiyle foto kalitesi çok iyi olur düşüncesindeydim ama malesef beni tatmin etmedi. bir inceleme videosunda incelemiştim oyun oynarken telefonu yan çevirdiğinde ses çıkış deliği parmakların olduğu yere geldiği için sesi az çıkıyormuş. note 2 den sonra marka fanatikliği yapmayarak sony almak istedim ama malesef s4 ü beklemeye karar verdim.
    Kesinlikle haklısın özellikle ekran konusunda.

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Buda ekranı dayanıklı olmadığını kanıtlamak için. İğrenç bir olay resmen.. Galaxy S3 ve iPhone 5' e buna yapılandan daha sert test yapıldı bıcak ile hiç bir şey olmaz ki bu resmen maf oldu..

Sony Xperia Z - Knife Screen Scratch Test - YouTube

BORKED
    Otomobil Fotoğrafcısı

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda ekranı dayanıklı olmadığını kanıtlamak için. İğrenç bir olay resmen.. Galaxy S3 ve iPhone 5' e buna yapılandan daha sert test yapıldı bıcak ile hiç bir şey olmaz ki bu resmen maf oldu..

Sony Xperia Z - Knife Screen Scratch Test - YouTube

BORKED
    o çizip kestiği ekran jelatini olabilir.fotoda ekran üstünde kenar kısmında katman olarak belli oluyor .sony bazı modellerinde fabrika çıkışı ekran jelatini yapışık olarak veriyor.makine işi olduğu için kenarlarında bizim taktıklarımız gibi yamuk kalan kısımlarda yok tam ekrana göre yapılmış ve milimetrik oturan bir jelatin.ben xperia s aldığımda üstünde kutudan çıkan jelatini taktım.sonradan öğrendim fabrika çıkışı üstünde olduğunu, baktım hakikaten var, şuan üstüste 2 jelatinle kullanıyorum

@15:25 dakika

Sony Xperia Z video inceleme "Tüm bildiklerinizi unutun!"
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu seyrederseniz anlayacaksınız.üstüne ne kadar kalın bir jelatin yapıştırıldığını ve o üzerindeyken diğer videolarla aynı şekilde çizildiğini

s3 yada htc yanında ekranın soluk gözükmesindede etkili biraz bu jelatin

@5:45 de çıkartıyor jelatini

Xperia T/Z Shatterproof Sheet Removal *T Scratch Demonstration* - YouTube

BORKED

Always On - Sony Xperia Z: waterproof and chocolate-proof? - YouTube

BORKED
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bence bu ekran çizilme olayına fazla takılmayın. sonuçta 2000 tl ye yakın para verip aldığımız telefona en kalitelisinden bir ekran filmi ile uzun süre sorunsuz kullanabiliyoruz. kırılmaya karşı dayanıklı dedikleri gorilla glass ekranlar var ama öyle çizilmez dedikleri ekranları uzun bir süre daha görebileceğimizi düşünmüyorum.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesut Çevik 2 hafta önce
    Evet ekran cama çok yakın ve kasa da ince olduğu için böyle bir sorun oluşuyor. Eğer telefonu arka cebinize koymuyor ve üzerine ağırlık binmeyecek ise sıkıntı yaşamazsınız. Fakat arka cepteyke üzerine oturulur ise ekranda kararma veya belli yerlerde renk dalgalanmaları oluşması olası.

böyle bir yorum yapmış testi yapan.
    O zaman benim için direk elenir bu telefon, w880 im vardı eğildiği için garanti dışı kaldı.
    TB4BSA

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihazı 2 haftadır kullanıyorum .ekranı bi kere çok iyi benim kullandığım telin ekranı sharp .evet yandan baktığında ekrana çok az bi görüntü bozukluğu oluyor ama bu bi dezavantaj değil aksine benim için avantaj yanımdaki insanlar ben mesaj attığımda görmesinler zaten hatta japonyada bu tarz telefonlar bile varmış özel olarak yandan bakınca ekranı görünmeyen..hd film izlemek oyun oynamak çok çok iyi bu arada..gelelim performans konusuna tarayacı olarak içinde chrome yüklü geliyor ve gayet hızlı çalışıyor.oyun oynarkende gayet tatminkar derecede çalışıyor cihaz.ekranın önünde jelatin var bu arada çizilen yüzey orası.aksine telefonda kullanılan cam gorilla glasstan daha üstün bi cam.bana göre sony yapmış bu sefer.geçenlerde garson masanın üstündeki tele çay döktü benim çocuk şekilden şekilde girdi bozuldu diye çayı bide suyla duruladım garson şok oldu su geçirmemezlik böyle zamanlarda işe yarıyor..
    Sfi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SONY XPERİA M nasıldır. kardeşime almayı düşünüyorum. Pek bilgim yok malesef, kullanan arkadaşlar varmı?
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar bana garip geldi yaa. Kardeşime aldım.. Kendisi grafik tasarımcı ve devamlı fotoğraflar ile işi oluyor.. çok işine yaradı ayrıca samsung lardan flan daha güzel çekiyor en azından benim çekimlerimde öyle

Birde ekran çizilmiyor ki. üzerinde orjinalinden film var o çiziliyor.. Video da da göstermiş zaten adam. istersen çizilince onu sök yerine kendi filmini yapıştır
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xperia Z yi kotuleyen arkadaslar daha once uzun sureli kac android cihaz kullandi ciddi merak ediyorum sony falan marka olarak umrumda olmaz ama telefon bence android serisinin en iyisi her yonden.
    CAN CEYLAN

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xperia Z yi kotuleyen arkadaslar daha once uzun sureli kac android cihaz kullandi ciddi merak ediyorum sony falan marka olarak umrumda olmaz ama telefon bence android serisinin en iyisi her yonden.
    benimde çok hoşuma gidiyo

bunları 2,eli düştü mü acaba piyasaya ??
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman dip bi fiyat versene hacı

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4-5 ay önce ikinci elini 1250tl ye aldım ben doğubankta
    Sıfırı bulunmuyodu o zaman. Hemde garantili ve kayıtlıydı..
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunları 2,eli düştü mü acaba piyasaya ??
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda denk geldi yaziyim dedim arkadaşım kucağından düşürmüş ekranın 3 ye 1 lik kısmı çalşmıor şuan görntü olarak gösterior fakat dokunmatik yok az bi yükseklikten betona üdşmş ama bu kadar hassas olmaması lazım

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence o biraz sans isi ve dusme acisina bagli arkadasim otururken Iphone5 i dusurdu ekrani paramparca oldu ben kulagimda konusurken dusurdum hic bisi olmadi . Bu arada bu telefonun 2. si geliyormus hadi hayirlisi . Kontratim bitince direk Sony ye gecicem
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ip67 tel arayışındayım o yüzden bu xperia z lerede bakdım ip67 olarak sınıfda kalan bir telefon onlarca videosunuda izledim kıyaslamada hep ip67 platformundaki tellerin dayanıklılıkda gerisine düşüyor.. performansına hızına kalitesine bir şey diyemem ama ip67 standartlarında biraz geri bir telefon..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)