ıphone4-4s- samsungs3 ve ıphone 5'i kullanmış biri olarak ben s3 derim.Tabi ki alışkanlık meselesi.İphone 4s'in en sevdiğim yanı tok bir telefon olması yani ağır demiyimde içi dolu diyeyim.Ama ıphone 5 içi boş gibi bir hissi varZaten pek uğraşmam.Öyle şekil olsun diye aldım.Bi mekanda masanın üstünde dursun hesabı şekil için.instagram face twitter whatsapp 2 oyun yetiyor bana.

Zaten pek uğraşmam.Öyle şekil olsun diye aldım.Bi mekanda masanın üstünde dursun hesabı şekil için.instagram face twitter whatsapp 2 oyun yetiyor bana.
Alıntı
şaka bir yana dünya üzerinde çok fazla kullanıcısı olduğu için gerek rom gerekse destek olarak daha fazlasına erişebileceğim için tercih ettim. tipi biraz daha düzgün olsaydı s3 alırdım. seçiminiz neyi nasıl kullanacağınıza bağlı. daha fazla özgürlük, daha fazla şey yapmak istiyorsanız s3 yada selefi bir telefon alın. ama dibine kadar kullanmam, karizması da olsun, estetiğe önem veriyorum diyorsanız iphone. iphone ama bence 5 değil, 4s. 5 çok dandik görünüyor. malzeme kalitesi de 4s kadar iyi değil. uzun süredir apple kullanırım. ilk olarak ipodla başladı, sonra macbook falan derken bayağı bir zaman oldu. kullandığım cihazlarda hep o apple'ın kalitesini estetiğini hissettim. ama iphone 5'te yok bu ne yazıkki. 4s estetik ve tasarım olarak çok daha iyi bir telefondu, donanımsal olarak çoğu telefona göre geri kalsa da yazılımıyla bu farkı ortadan kaldırıyordu. iphone 5 de aynı şekilde yazılımla farkını ortaya koyuyor sadece. yoksa o apple hissi, kalite, estetik, tasarım hiç biri yok.