yokmu bilen arkadaşlar
Printable View
dostum internetten kernel vs diye biraz bakın çevrende bu işten anlayan telefoncun varsa götür siyah kernel diye bişi yüklenmesi lazım istanbul nişantaşı civarındaysan gel :D
Dediğin şekildeki, genellikle whatsapp + twitter + facebook, günlük ortalama 30dk konuşma ile iphone 5'i gece 12-1 gibi şarjdan çıkarıp akşam 10 gibi geri şarja takıyorum abi %40 civarlarında oluyor şarjım :)
Biraz daha az kullanınca;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...75734821_n.jpg
kardeşim telefoncu bu mevzu ilk çıktığında eşe dosta sattığımız cihazları geri çağırıp bu işlemi yaptık ve hiç sorun yaşamadık
muştu telefonun nerde muştuu :D arıyoruz seni açmıyosun cihaz lazım :)
telefondayım kenks arayacam şimdi
Beni telefonum sabahtan geceye kadar sarj konusunda götürüyor,(s2, s3e göre daha güçsüz bi bataryaya sahip) tam bitmeden de hep sarja takarım. Şimdiye kadar hiç yarı yolda bırakmadı, 1 kere ev dışında priz aradım o da havaalanında kalmam gerektiğinden ötürüydü. :D
Günün sorusu şudur; Blackberry'deki contactları kayıpsız ve formatı bozulmadan ( Aynı kişi altında 2-3 telefon numarası, email adresi vs ) şekilde S3'e nasıl atıcaz?
outlooka alacaksin, ordan s3 e atacaksin,
ben oyle yaptimdi...
Ugh.. Fena oldu bu :/
2008 den beri apple nin butun telefonlarını kullandım 4s den sonra övülen övünülen note 2 aldım güzel telefon ama sadece güzel telefon kaliteli olan tek şeyin apple oldugunu tekrar anladım 5 aldım yine mutluyum , şimdiye kadar 1 kere garantili tel aldım onuda servisde kullanıcı hatası olarak geçirdiler bana misal olarak note 2 yi yere düşürdünüz garantiye gittiniz onlar sizden 300dolar ekran parası ve montaj parası alcak dışarda daha ucuza yaptıramıyosunuz garantiden çıkar diyede hadi diyelim sistemde bi arıza oldu garantiye gittiniz sizi en az 1 hafta bekletir sıraya alırlar istanbul hariç diğer garanti servislerinde çalışan elemanlar askeri ücretle çalışan kalfa derecesindeki elemanlar çoğu makineyi b.k eder yada istanbula yollar yapamadığını ve siz yine beklersiniz 1 ay , hani nerde garanti hani nerde müşteri memnuniyeti kaçak alırım ucuz alırım bozuluncada istediğim yere yaptırırım düzgün ustaya
Aynen bende katılıyorum asla garantili telefon alıpta o paraları vermem. Hiç gerek yok paranla rezil oluyosun resmen. Ayrıca iphone 1 den 4s e kadar kullandım şuan 4s kullanıyorum 1 kere servise yada tamire götürmüşlüğüm yok ama samsung'un telefonlarınıda merak etmiyo değilim note 2 alıcaktım son anda vazgeçtim. #mmustu galiba bu işi yapıyor anladığım kadarıyla. Artık iphone dan boşanmak istiyorum :) Şuan aklıma yatan 2 telefon var biri Samsung S4 yada Sony Xperia Z ( SU geçirmez özelliğine tutuldum :)
android alıcaksanız htc one bekleyin diyorum ben herkese :)
HTC One Genel Bakış - HTC Smartphones
bende beklenmesi taraftarıyım.
Abi ben inceledim bi kaç saattir ;
4 mg kamera (-)
2 gb ram (zaten yeni çıkan bu tarz telefonlarda artık böle )
4,7" ekran (+)
9,3 mm kalınlık bana biraz kalın geldi (-)
Kendince bi hoparlor sistemi yapmışlar (+)
4 çekirdek
Yani bence okadar da ahım şahım bişey yok yani ben şahsen s4 ondan önce çıkarsa gidipte htc yi beklemem :)
bende onex var samsung düşünmediğim için alternatif arıyordum onur sağolsun o zamanda onex i tavsiye etmişdi bende turkcell shop dan gittim bakdım aldım çok ergonomik ele oturuyor kalın değil hızlı takılma yok hiç bir telefonla kıyaslama açısından söylemiyorum ama ele avuca gelen kaliteli bir telefon kulaklıklarıda baya beni şaşırtıcak ölçekde kaliteli çıkdı..
Hadı hadı gurselim çözdük kernel işini kavuştun telefonuna :)
nezaman çıkıyormuş bu htc telefon daha çıkmadan eskidi. rakipler kaymağı yedi bunlar hala telefon çıkaracaklar.
mustafa benimkinde de insane chip varmis.
Napicam kendim kernel yukliyim mi siyah kernel diye bir zimbirti var.
Bir de clone lu cihazi nasil upgrade ederim, nette bir kac yerde bunun ile ilgili dokuman var, yedekle/geri al seklinde, duzgun calisiyor mu?
Valla Ersin değiştiriyor, biraz para ile hallediyoruz.
diğer bir yandan İphone 5 aldım, huzura erdim.
Note II yi de alınca satacağım, garantili sıfır note II almak isteyen varsa SMS atsın.
Turbo ve Brembo Fren ile takas olur :)
Bu S4 ne zaman çıkacak piyasaya. Garantili olanı ne kadar olur tahmini S3 ün çıkış fiyatını hatırlayan var mı? Karşılaştırdığım kadarıyla iphone 5 ten çok üstün bir alet.
Kaç aydır telefon alacaktım iyi ki beklemişim. s3 mü note 2 mi derken note2 ye karar verdim ama şimdi 1700 lira.
Yanlış okumadıysam bi forumda hazıranda note3 çıkacakmış onu mu beklesem 100 200 daha ucuzlaması için.
Ha bunun sonu yok diyeceksiniz de yeni model almak değil amacım.
ios kesinlikle sorunsuz ve kullanılabilirliği çok üst düzey işletim sistemi. zorunluluktan 1 ay kadar 4s imi verip s3 kullandım,intihar sebebi cihaz. hiç kullanmadığım,kullanmaya gerek duymadığım,ilk defa gördüğüm zilyon tane uygulama ve özellik var ama benim günlük yaşantımda kullandıklarım sınırlı. yani kullanmadığım özellikler ben oyun oynarken beni engellememeli. real racing oynarken tamam görüntü kalitesi ve titreşimli geri bildirim çok başarılı ama ekran kartı yetmeyen pc de oyun oynarmış gibi ekran takılması,donması,oyundan atması,kapanıp açılması,ses kesilmesi olmaması gerekli şeyler. ip5 ile herşey kontrol altında :)
bu arada bi yerde okumuştum s3 ün ip5 den en büyük artısı wc ye düştüğünde deliğe kaçmamasıymıs :D burda apple a mı b.k atıyo s3 ümü aşşağılıyo düşünmek gerek ;)
galaxy s4 bekleyen bunuda incelesin lutfen :rolleyes:
Samsung Mobile Press
bu işin sonu yok. en iyisi bende olmalı mantığıyla hareket ettikçe, 3 ayda bir telefon değiştirmek durumundasınız.. adamlar da bunu bilerek damardan şerbeti azar azar veriyorlar ki, müşteri sürekli telefon değiştirsin.. :)
ön sipariş fiyatı belli olmuş;
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - Galaxy S4 I9500 16 GB 5" Ekranlı CEP TELEFONU (Siyah) - Cep Telefonu
belki daha ucuza satan yerlerde olabilir.
Arayışım dün aldığım S4 ile son bulmuştur :)
s4 işin sonu yaa fena cihaz olmuş
Apayrı bir dünya gibi geldi bana.. Elimi dahi sürmeden sadece gözümle sayfa kaydırmalar falan.. 3-5 OS güncellemesinden sonra oturt karşına, karşılıklı rakı iç..
Olmadı ayran ;)
bende bu gözle takip olayını çok merak ediyorum. gerçekten işlevsel bir özellik mi? sanki işe yaramaz sapıtıp durur gibi düşünüyordum. test edebildiniz mi?