Bende iphone3gs dan geçis yapmayı düsünüyorum . s3 ile s4 arasında kaldım fıyat/performas ilişkisı bakımından . S4 guzel telefon olmus kasası ozellıkleri ama fıyat farkını unutturur mu?
Printable View
Bende iphone3gs dan geçis yapmayı düsünüyorum . s3 ile s4 arasında kaldım fıyat/performas ilişkisı bakımından . S4 guzel telefon olmus kasası ozellıkleri ama fıyat farkını unutturur mu?
İşin aslı, biraz fantazi.. Evet işe yarıyor, evet haberleri ya da mailleri okurken elimi sürmeden aşağı - yukarı hareket ettirebiliyorum sayfayı.. Yada video izlerken kafamı çevirdiğimde duruyor tekrar baktığımda hareket etmeye devam ediyor... Ama..
Elimi sürsem ne olur? Çok mu farz gözümle iş yapmak? Elbette hayır..
Ancak eğleceli mi? Evet eğlenceli :)
Sadece bu özellik için telefon alınmaz, alınmamalı.. S3'ten S4'e geçmek de çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum.. Neticede bu özelliklerin çoğu yazılımsal ve S3'e de gelecektir.. Ancak benim gibi Blackberry vs kullanıyorsanız ve değiştirme niyetiniz varsa S3 yerine yeni model S4 tercih edebilirsiniz.. Asıl gzel kısım bence ekran, inanılmaz kaliteli duruyor.. Keza aletin hızı ve takılmaması da ayrı bir güzellik. Diğer özellikleri yavaş yavaş öğreniyorum, neticede android ilk defa elime aldığım bir OS.. Henüz çok yabancıyım..
S4 işin sonu olmuş bence hem boyut olarak hem özelli olarak ama fiyat biraz kabarık :)
Goz olayini soldaki yeni sensor algiliyor yazilim+donanim olayi oldugundan 4.2.2 de s3 ve note 2 bundan yararlanamayacakmis diye biliyorum.
Htc nin yeni one modeli geliyormus sanırım youtubedan bir izleyin derim
Şu ara Turkcell mağazalardan alırsanız hediye olarak kocaman bi tane samsung wireless hoparlör veriyor, aklınızda olsun
http://www.acutezmedia.com/wp-conten...ck-DA-E550.jpg
bende s4 almayı düşünüyorum ama şu htc one ile ikisini yan yana görmeden karar vermek istemiyorum. htc de mevcut yazılım yeterli fakat sonrasında güncelleme desteği samsung a göre yetersiz olduğunu biliyorum. hep samsung un kalitesiz kasasından şikayetçiydim ama sanırım s4 te biraz makyajlayarak gidermeye çalışmışlar. ayrıca hafta sonu gittiğim tim de dikkatimi çekti ki s4 aksesuarları çok fazla. genelde yeni çıkan modelin ekran jiletini bile zor bulunurken adamlar momo desing kılıf yapmışlar. ( 90 tl. :) bu arada hediye edilen hoparlör nakit alımlarda mı veriliyor? ben sorduğumda sınırlı sayıda geldiği için henüz nakit satışımız yok sadece kontratlı veriyoruz demişlerdi.
HTC One neden 4 mp kamera ile çıkıyor , gerçek 4 mp kamera hd kayıt falanda var anlamadım gitti
1999 :)
+80 Kılıf
+29 Ekran shieldi
+12 micro Sim
dün ef186 buura aradı turkcell den mesaj gelmiş kampanya var alayımmı diye dedim bir dakika bekleme fiyatıda uyguna geliyor hoparlör hediyesi ile 1750 liralara aldı platınum diye :D
bize cumartesi akşam 2 tane geldi gelir gelmezde satıldı spotunu 2100 liradan verdik :D
cidden fevkalade cihaz
Yolda denk geldik, beraber aldık kabasakalla :)
Söyledi hatta senin 2100'den verdiğini, kulağını çınlattım hafiften :p
Şuan çok fazla kurcalıyorum, insani kullanım standartlarına inmem 1 ayı bulur. Çok kurcalamaya rağmen fena değil şarj durumu, şarj olması ise cidden çok hızlı.
bende bu mp olayını anlamış değilim hatta son zamanlarda kafamı çok kurcalayan bir konu. yaklaşık 8 sene sönce sony ericsson w810i kullanmış ve çektiğim bir sürü fotoyu pc ye yedeklemiştim. aradan geçen sürede kullandığım cihazları unuttum ama son teknolejiden örnek vermem gerekirse s3 ve note 2 gibi cihazlar ile çektiğim fotoları karşılaştırdığımda komik gelebilir ama gelişen teknoloji ile bolca artan mp sayısına ramen ciddi bir fark göremedim. hatta sony nin bazı fotoları çok daha net. :confused:
Ozgun'un nasıl telefon trafıgı oldunu bılmeyen yoktur sanırım,o yogunluga ragmen iki günde bir şarj ediyor telefonunu eğer aynı performans varsa bir dakika düşünmeden S4 alıcam (benimde elimden telefon düşmez iphone u şarjdan alamıyorum) buda beni ciddi sinir ediyor olur olmaz zamanlarda bitiyor kanser oluyorum
kanku s3 te jely bean güncellemesinden sonra şarj konusunda bu duruma geldi kanku
bu cihazda s3 ün bir üst versiyonu jelly bean var zaten ben zannetmiyorum farklı olacağını buda iyidir yani
kanku ayfondan iyi olacağı aşikar :D
telefonun dibi lann o kadar diyim
muştu, renk olarak hangisini tavsiye ediyorsun? beyaz pek tercih ettiğim renk değil ama tim deki eleman çok övdü.
Bende dun s4 aldim, telefonda n falan pek anlamam ama hizi ve ekrani gercekten cok hosuma gitti, bu arada Tr de samsunglarin imeisi kirilabiliyor diye duymustum, burdaki fiyati tam 900 usd isteyene gonderebilirim eger Tr ile arasinda cok fark varsa ( urdunden ), kar beklemeden :)
samsung s4 için imei işlemi daha çıkmadı yakın zamanda çıkar
O kismi siz daha iyi bilirsiniz :)
La bu alet tv kumandası olarak da kullanılıyormuş??
Daha dün aldım :)
Bu soruya anca 1 ay sonra cevap verebilirim. Şuan her saniye kurcalıyorum bi taraflarını.. GPS, 3G, Wireless, gözle sayfa kaydırma, dokunmadan internet explorer tablar arası gezme, ıvır, zıvır.. Buna rağmen sabahtan-akşama rahat gider görünüyor..
Sabahtan aksama sarja takmadan gidiyorsa iyi yolda birakmadigi surece alinir
Bu durum bence tamamen pilin boyutu ve telefonun pili kullanimiyla alakali.
S3 pili hem buyuk hemde iphone-a oranla pil harcamasi daha ekonomik.
Benim tlfnu ne kadar cok kullandigimi surekli forograf cekip sosyal paylasimlarimi vs az cok biliyosun. Bana ragmen ortalamam 26-30 saat arasi degisiyor iki sarj etme periyodu arasinda.
telefon hayırlı olsun,
bu docku alan herkese hediye ediyorlar mı yoksa sadece platinium olanlara mı ?