bu işin sonu yok. en iyisi bende olmalı mantığıyla hareket ettikçe, 3 ayda bir telefon değiştirmek durumundasınız.. adamlar da bunu bilerek damardan şerbeti azar azar veriyorlar ki, müşteri sürekli telefon değiştirsin..![]()
bu işin sonu yok. en iyisi bende olmalı mantığıyla hareket ettikçe, 3 ayda bir telefon değiştirmek durumundasınız.. adamlar da bunu bilerek damardan şerbeti azar azar veriyorlar ki, müşteri sürekli telefon değiştirsin..![]()
ön sipariş fiyatı belli olmuş;
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - Galaxy S4 I9500 16 GB 5" Ekranlı CEP TELEFONU (Siyah) - Cep Telefonu
belki daha ucuza satan yerlerde olabilir.
OEM+
Apayrı bir dünya gibi geldi bana.. Elimi dahi sürmeden sadece gözümle sayfa kaydırmalar falan.. 3-5 OS güncellemesinden sonra oturt karşına, karşılıklı rakı iç..
Olmadı ayran![]()
bende bu gözle takip olayını çok merak ediyorum. gerçekten işlevsel bir özellik mi? sanki işe yaramaz sapıtıp durur gibi düşünüyordum. test edebildiniz mi?
Bende iphone3gs dan geçis yapmayı düsünüyorum . s3 ile s4 arasında kaldım fıyat/performas ilişkisı bakımından . S4 guzel telefon olmus kasası ozellıkleri ama fıyat farkını unutturur mu?
İşin aslı, biraz fantazi.. Evet işe yarıyor, evet haberleri ya da mailleri okurken elimi sürmeden aşağı - yukarı hareket ettirebiliyorum sayfayı.. Yada video izlerken kafamı çevirdiğimde duruyor tekrar baktığımda hareket etmeye devam ediyor... Ama..
Elimi sürsem ne olur? Çok mu farz gözümle iş yapmak? Elbette hayır..
Ancak eğleceli mi? Evet eğlenceli
Sadece bu özellik için telefon alınmaz, alınmamalı.. S3'ten S4'e geçmek de çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum.. Neticede bu özelliklerin çoğu yazılımsal ve S3'e de gelecektir.. Ancak benim gibi Blackberry vs kullanıyorsanız ve değiştirme niyetiniz varsa S3 yerine yeni model S4 tercih edebilirsiniz.. Asıl gzel kısım bence ekran, inanılmaz kaliteli duruyor.. Keza aletin hızı ve takılmaması da ayrı bir güzellik. Diğer özellikleri yavaş yavaş öğreniyorum, neticede android ilk defa elime aldığım bir OS.. Henüz çok yabancıyım..
S4 işin sonu olmuş bence hem boyut olarak hem özelli olarak ama fiyat biraz kabarık![]()
CUP Edition
Finansinvest
Goz olayini soldaki yeni sensor algiliyor yazilim+donanim olayi oldugundan 4.2.2 de s3 ve note 2 bundan yararlanamayacakmis diye biliyorum.
Htc nin yeni one modeli geliyormus sanırım youtubedan bir izleyin derim
Şu ara Turkcell mağazalardan alırsanız hediye olarak kocaman bi tane samsung wireless hoparlör veriyor, aklınızda olsun
![]()
bende s4 almayı düşünüyorum ama şu htc one ile ikisini yan yana görmeden karar vermek istemiyorum. htc de mevcut yazılım yeterli fakat sonrasında güncelleme desteği samsung a göre yetersiz olduğunu biliyorum. hep samsung un kalitesiz kasasından şikayetçiydim ama sanırım s4 te biraz makyajlayarak gidermeye çalışmışlar. ayrıca hafta sonu gittiğim tim de dikkatimi çekti ki s4 aksesuarları çok fazla. genelde yeni çıkan modelin ekran jiletini bile zor bulunurken adamlar momo desing kılıf yapmışlar. ( 90 tl.bu arada hediye edilen hoparlör nakit alımlarda mı veriliyor? ben sorduğumda sınırlı sayıda geldiği için henüz nakit satışımız yok sadece kontratlı veriyoruz demişlerdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)