Samsungda benim canımı sıkan bir durum var oda gündüz güneş altında ekran en parlakta olsa bile görünmüyor. iphone4 de boyle degildi . ilk samsung deneyimin olacaksa buna dikkat et.
Samsungda benim canımı sıkan bir durum var oda gündüz güneş altında ekran en parlakta olsa bile görünmüyor. iphone4 de boyle degildi . ilk samsung deneyimin olacaksa buna dikkat et.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Hacı hepsi özünde android ama her markanın kendine has farklılıkları var. Yani samsung rom'unu htc'ye yükleyemezsin senin anlıyacağın dilde r56 ve ds3 aynı motor ama beyinler farklı
İkisi arasında tercih yapıcak olsam s4 derdim çünkü üzerinde fiziki 1 buton (home tuşu)bulunmayan dokunmatik telefonları sevmiyorum acaip kullanışsız geliyor bana.
tüm postları okumadım , ama aynı arada kalmışlığı arkadaşım yaşıyor şuan.Ben özellik olarak bilgi sahibi değilim ip5 kullandığım için , Netten resimlerine bakında s4 daha güzel geldi gözüme , s4 bak dedim.Sonra onunla electroworld de , s4 ü inceledik.O s3 teki note 2 deki fırçalanmış metal görünümlü plastik arka kapak gitmiş , yerine eski galaxy lerdeki delik delik kapak gelmiş , etrafını çevreleyen fırça metal görünümlü çerçeveyi metal sanıyordum ip4 ve bb9900 daki gibi , plastik ve 4 köşesinde de kalıp çapağı diyebileceğeimiz 4 er çizgi var köşelerinde, yani ele aldığında fotolardaki karizma gidiyor.S3 teki güzelliği yok bence.Özelliğini vss bilemem.İlla bu ikisinden biri olacaksa başta s4 diyordum ama inceledikten sonra htc.Kağıt üzerinde varsın azıcık kötü olsun htc , hangimiz sürekli tam performans kullanıp şikayet ediyoruz ki elimizdeki mevcut cihazlardan?
Bende s4 ve htc one arasında kararsızım.. Samsungu kullandım ve degısıklık olsun bırazda isin içine eglence müzik kamera kalite katarsak ben galiba tercihimi htc one den yana kullanıcam
HTC'nin arayüzü, kullanılan malzeme kalitesi ve ufak tefek detayları her zaman öne çıkıyor benim için.Yazılım çok önemli bir unsur ki samsung için çıkan custom romların haddi hesabı yok.Sırf sense arayüzü için bile HTC alan varken custom rom HTC'de biraz arkaplanda kalması gerek bence.Tercihimde HTC One'dan yana olurdu sanırım.
valla ikisini de inceledim ettim
sonunda samsung aldım
htc bana göre değil yere düşür işi biter telefonun
samsung un arka kapağı haftada 1 sıfır alırsın 5 tl ye
tek sorum şu
16gb modeli aldığımda ve içine micro sd koyduğumda app leri hafıza kartına atıp kullanabiliyomuyum?
yoksa o memory card sadece resimler için falanmı
BATIKAN
16 aldım bile
bileydim 32 alırdım
BATIKAN
Cihazı almışınız zaten ancak ben yine de bir karşılaştırma yapayım.
6 yıl iOS kullanan birisi olarak (iphone 3-4-4s-5) android macerası yaşamak istemiştim. Telefonun dış kalitesi ve görünümü benim için önemli bir unsur bu nedenle S4 yerine hTC One tercih ettim. (Tercih etmemin diğer bir nedeni de ilk omnia çıktığında bozulduğunda servisle yaşadığım sorunlar, bu nedenle samsunga sıcak bakamıyorum)
iPhone5 i bırakıp bu cihazları alırsam pişmanlık yaşar mıyım diye çok düşündüm. hTC one aldıktan sonra cidden doğru tercih yapmışım dedim. Öncelikle kısıtlı apple dünyasından kurtulduğum için rahatladım. Telefonda sosyal medyayı çok kullanırım, twitter&facebook ayrı ayrı dolanmaktansa, sense arayüzünde hepsini tek ekranda görebiliyorum, hem rahatlık hemde zamandan tasarruf.
Ses kalitesi cidden iyi + olarak kulaklık çıkışında bulunan beats amfisi ile iphone5 kulaklığı bile canavara dönüşebiliyorİçinden çıkan kulaklık beats değildir. Siyahlı kırmızılı beats yazmayan iphone kulaklığından bile kötü bir kulaklıktır
Ana ses çıkışı ise diğer telefonlarla kıyaslanmayacak kadar iyi.
Multitasking mevcut, kapasitif home tuşuna iki kere basıldığında çıkıyor sanırım 9 tane ile sınırlı.
Kamera çekimi gayet iyi, özellikle Zoe çok iyi olmuş bence. Toplu fotoğraflarda ciddi anlamda işe yarıyor. Belki 1-2 yazılım iyileştirmesiyle daha da güzel olabilir.
Şarj konusuna gelirsek kız arkadaşımda iphone5 var ve heran beraberiz. 2 gün aynı kullanım şeklinde test ettim. %20 ile %40 arası hTC One daha iyi. 2 gün önce saat9 dan gece 12 ye kadar dışarıdaydım telefonda internete girecek pek vaktim olmadı genelde günlük whatsapp görüşmelerim vardı, telefonla konuşmalarım vs. herhangi birşey kapalı değildi, gece12'de şarjım %65diTabi gece 2 de %14 e düşürdüm oyun oynayarak o ayrı
Kullanım hissi, sosyal ağlar ve müzik olarak hTC One tercih edilebilir. Ben s4 almadığım içinde, iphone5 i sattığım içinde pişman değilim. İyi ki almışım diyorum.
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
s4 kullanıyorum degişik ve farklı özellikler var telefonu hala çözebilmiş degilim kasa yapısı olarak çok güzel bir telefon kullanıp bakmanızı tavsiye ederim
edit: alınmış hayırlı olsun
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)