Yazımın üstünden 24 saat geçmeden Kliksa yine aynı kampanyayı yapmış.Düşünen varsa 900 liraya sıfır Nexus 4 cihaz ölene kadar kullanılır![]()
Yazımın üstünden 24 saat geçmeden Kliksa yine aynı kampanyayı yapmış.Düşünen varsa 900 liraya sıfır Nexus 4 cihaz ölene kadar kullanılır![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
ekimde nexus 5 çıkıyor duyuruldu bu arada .. gene lg den çıkartıcakmış google .. lg den devam yani bu sefer g2 platformunda çıkıcakmış galiba yani baya baya bir kaliteli ve dolu olucak tel ... 2.3GHz Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2 yada 3 gb ram falan olucak ciddi sağlam bir alet olucak eğerki google lg den devam ederse tabii..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
evet yukarda yazımı editleyip yazdımeğer g2 olursa ciddi apple bir rakip çıkar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ben yazarken görmedim maalesef.Ancak gerçekten iyi bir cihaz çıkacak.Google bu fiyat politikasıyla devam ederse ve bilinçli kullanıcılar artarsa karşısında pek rakip kalmaz android tarafında.Ancak Nexus 4'te şikayet edilen düşük kulaklık sesi ve kalitesini düzeltirse iyi olur herhalde böyle bir cihazda yapmazlar.
google sıfırdan tel yapmıyor hazır platformları kullanıyor şu anki nexus 4 de optimus g nin light versiyonu zaten..optirmusdaki kronik sıkıntılar haliyle nexus 'e de yansımış olabilir..
nexus 5 android 5 ile gelicek.
buda tahmince 1 yıldan fazla sürecek.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
internetteki bütün yabancı sitelerde october tarihi geçiyor tabi hiç biri kesin değil neticede firmanın söylediği kesin bir tarih yok tek kesin olan lg ile yeni nexus için anlaşmış oldukları.. android 5 ile gelicek diye bir bilgi ben yabancı sitelerdede okumadım.. onu bekliyceklerini sanmam zira yeni çıkıcak nexus şayet g2 platformunda çıkarsa zaten rahat rahat android 5 güncellemesini destekler.. yada google ona göre üreticekdir kesin..
benim anlamadığım bu google motorolayı ne demeye satın aldı.. madem kendi telini başka firmaların çatısı altında üreticek.. motorolayı ne demeye satın aldın bari motorola çatısı altında apple gibi sıfırdan hardware ve software olarak kendi telini üret..
Parlaklık ne durumda abi?
Görünüşe göre çok iyi.Hele ki 900Tl gibi bir fiyata gerçekten çok çok iyi.
gene güncelleme geldi nedir bilen varmı ?
son güncellemeden sonra benim pil süresi max 28-30 saate düştü.
bunu yaşıyan varmı ?
güncelleme gelmeden önce 40 saate çok rahat dayıyordum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)