Haklısın hocam, bölüm dikkatimden kaçmış, teşekkürler...
Printable View
4 e yukledım fazla bir kasılma göremedim, fena değil..
İpad'e yükledim..
Sıkıntı şu ki;
-Alt bölümdeki 4'lü shortcut bölümünün backgroundu manasız bir şekilde kahverengi, ayrıca kendi oluşturduğum klasörlerin de backgroundları kahverengi.. Bunları nasıl düzeltiriz?
-Find my apple seçeneği nerede?
iphone 5 lumia :D
4,s e yükledim, yıldız tilbe'yken adrina lima oldu telefon.
telefon çin malı oldu , 10 sene önce çinden smartphone diye 100 dolara bi telefon almıştım aynı melodiler onda da vardı :D Aslında güzel olmuş ama bu çizgi film tadında pastel renkler basitleştirmiş olayı biraz.
sms ya da imessagedan mesaj atarken baloncuklar titreyerek konuşma ekranına çıkıyor. Dün başka ip5 te denedim onda yok, hafızalarda neredeyse aynı oranda dolu.
Var mı sebebi hakkında fikri olan?
ilk yükleyince bütün app leriniz ana ekrandan 2 sayfa sonrasında 3. sayfada :) bende bu şekildeydi herkeste öyle mi bilmiyorum
kapatıp açınca hemen 2. sayfaya geldi klasörler eski düzeniyle
arkadaşlar bu ios7'de alttaki çıkış butonuna iki kez ardı ardına basınca açık olan programlar çıkıyor yanlız bunları kapatmayı bulamadım bilen varmı ?
evet, ikonlardan değil, yukarıda kalan pencereyi sürüklüyorsun.
Whatsappdan numaralar silinmiş 240 tane favori vardı 211e düşmüş kişiler rehberde duruyo ama whatsappda yok
ALt tarafta, 4 tane iconun durduğu, shortcut gibi olan yer nasıl şeffaf yapılıyor?
yaaw benimde birisi arama yaptıgı zaman reddetme yok :)