yardimin icin tesekkurler kendi telefonumdan mi annemin telefonundan mi kapatacam kisileri?
Printable View
Telefonlarınızı ara ara yedeklemeyi unutmayın sanırım iOS 7 de hatalar çıkıyormuş
Rehber yedegı ıcın mycontact backup kullanın gayet guzel çalışıyor
fotog kamerasında zoom yaktıktan sonra video ya geçiş yapınca sıkıntı çıkıyormu sizdede?
telefonu kapatıp açtım, şimdi olmuyor..telefon5
berbat oldu telefon keşke yüklemeseydim iphone 4 için ölüm olmuş :(((((((((((((((((((((((
İos 7den 6 ya donmek mumkun mu ?
bende onu araştırıyorum şuanda abi
2 saat oldu oldu guncellemeye baslayalı daha ceyrek de :D
telefonunuz iphone 5 değilse güncellemeyin abimde ip5 var onda çok rahat bi şekilde kullanılıyo kasmadan ama 4 - 4s için degil bu güncelleme
Ben 4s te gayet güzel kullanıyorum valla.
Başka bi sıkıntı olmasın sizin 4s te ? ben de 4s e kurdum çok memnunum zehir gibi oldu cihaz şarjda biraz daha iyi hatta
İyi geceler, iphone 4 cihazıma en sonunda güncelleme yapıp ios 7.0.4 e geçeyim dedim, tam güncellemeyi indirdikten sonra başlayacakken kurulumai telefonda iphone şarj kablosu ile itunes simgesi çıktı, ondan sonra da 5 dakika sonra cihaz 4005 hatası verdi maalesef.. Şimdi telefon aynı kaldı kapatı açınca, pc de itunes iphone i görmüyor maalesef..
Ne yapmamı önerirsiniz acaba sabah olunca bir de başka pc den deneyeceğim.
Arkadaşlar iPad 3 e iOS 7.0.4 yükledim düşünen varsa şiddetle vazgeçsin internet vs. Hepsi bi ayrı yavaş biraz bekleyip yeni güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ederim