5 te de çok ince, bazı kullanıcıların hissetmeyeceği kadar olan kasmalar mevcut. ios konusuna da yazmıştım.
5 te de çok ince, bazı kullanıcıların hissetmeyeceği kadar olan kasmalar mevcut. ios konusuna da yazmıştım.
5s 1.1 gb yükledi, evdeki diğer 5s te 3 gb yükledi. ikiside 7.1.3 sürümdü. Çok garip![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
2 de 1 mesaj geliyor sms paketi cart curt diye, imessage felan kapattım ama hala çözülmedi sorun. Faturalı hat ama yinede mesaj geliyor delircem.
Yüklemenizi önermiyorum, 3g kapatılamıyor. ios 8 de buglar düzeltilmeden geçmeyin derim. Film rulosu felanda kalkmış.
4.6 Gb istiyor 5'e .. bu ney laan...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bende suan yukleme kısmındayım anca sıra geldi yüklüyorum bakalım yükleme yaptıktan sonra fikirlerimi hepiniz ile paylasırım![]()
çok beklersin
buarada pederin ipade yükledim ama benmi fark goremedim yada hepsi geliştirici anlamda etkiler falanmı ?
onun dışında levent haklısın pampa senin dediğin gibi sagdan sola sayfa geçerken ince ince takılmasından/ağır gecmesinden ötürü eski androidlere benzemiş
takılmalar mevcut
1881 - 193∞
Ipad air ve retine mini 6.9 istedi ipadi formatlicaktim nerdeysetelefonda 5 civari istedi sanirim 5s. Incelikle bir cok kisinin kullandigi 3g/edge tusu kalkmis 4 g lte kapanabiliyir artik (edge ve 3g otomatik artik). Mail secenekleri kolaylasmis guzle olmus health gelmis. 7 ile cok fark yok.
Benım 16gb 5s için 5.7 gb boş yer istedi, bakalım indirdiğime değecek mi![]()
++++ kesinlikle biraz daha beklemek gerek garantici olmak böyle birşey haddghsadsadh
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Arkadaşımda 3gs var aldığından beri aynı sürüm, hiç güncelleme görmedi.Telefon roket gibi çalışıyor.Pederin 4s'inden falan hızlı.O günden beri güncellemeye karşıyım.Çok hoşuma giderse belki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)