Onu da çözdülerse iyi valla, bi ara forumlarda millet randevu alışverişi yapıyordu :)
En son 7 plus kullandım, onun da garantisi doldu, sıkıntısız 2 sene... Ekranı kırıldı, onu yaptıracağım sadece.
Printable View
Onu da çözdülerse iyi valla, bi ara forumlarda millet randevu alışverişi yapıyordu :)
En son 7 plus kullandım, onun da garantisi doldu, sıkıntısız 2 sene... Ekranı kırıldı, onu yaptıracağım sadece.
hayatımda bir kere apple ürünü aldım.
türkiyeye iphone yeni gelmişti (2g dedikleri alet) o zaman yazarken otomatik düzeltmeyi kapat diye bir seçenek yoktu.
telefon türkçede değildi.
naber yazıp "nice" diye yolladım 2 ay boyunca.
ingilizce bilmeyenler mesajlaşamadım :)
bir dahada apple ürünü almadım.
sonraki hayatım hep android ile geçti , bir kere servisle ilgili sorun yaşamadım.
siz ne yaşadınız bilmiyorum.
-ilk samsung note çıktığından almıştım pili şişti 1.5 yıl sonunda anında değiştirdiler.
en son olarak gear frontier saati servise bıraktım 10 gün önce kasası soyuldu arada telden kopuyor diye.
ertesi gün komple saati değiştirdiler.
sadece telefonda değil samsung her malında super servis veriyor.
monitörümde ölü pixel vardı samsungu aradım servisci cocuk whatsapp'tan arkadaki etiketi çek abi dedi çekip yolladım.
yarım saat sonra gelip monitörün panelini değiştirip gittiler.
Samsung düzelttiyse iyi, son 1-2 sene öncesine kadar feciydi. Telefon, beyaz eşya, siyah eşya, herkes sıkıntı yaşıyordu, el mi değiştirdi ne oluysa adama döndüler demek ki.
Apple da etki etmiş olabilir :)
İlkinde nasıl yoktu ya, ilk çıktığı gibi aldım, kullandım uzun süre. Bulamamış olabilir misin hocam :D
hayırlısıyla bakalım iphone 11 alıcam. N11 bekliyorum. :)
Samsung almanı önermem.Geçen sene sıfır note 8 sldım 2 ay sonra amoled yanığı oluştu ve garantiye götürdüğümde benden kaynaklı olduğunu söylediler.
Note 10'da aynı sorun kesin olacaktır.
Kesinlikle Iphone 11...
tamam ozaman kesinlikle ıphone 11 mantıklı şu durumda 128 lik 7000 tl gelirse harika olur :)
abi kime ne kattığı pek bilmem ama bence " overrated " bir oluşum.
heleki 3 yıl önceki teknolojiyi bakın yeni iphone yada mac artık bunları yapıyor diye sunmuyormu :D iyice deli ediyor adamı :D
sene olmuş 2020 adam ios 13'te nightmode'u övüyor, 2016 yılında kulladığım samsung s7edge'de vardı nightmode :D
iphone 8 dediğiniz telefonda , telefon şarja takılı iken kulaklıkla müzik dinleyemiyorsun ya :D
ya bluetotth kulaklık yada kablosuz şarj aleti kullanman lazım :D
Yok tamam onları kabul ediyorum.
Yazılım başlı başına bi iş. Ve işin katma değerli kısmı bu. Yoksa Casper da Çin'de bi yerlerde ürettirip getiriyor işte. Ama kattığı bişey var mı? Yok. O yüzden de Casper olarak kalıyor işte. Veya Vestel, benzer şekilde telefonları ürettirip getiriyor, yerli telefon diyorlar bir de. La bari arayüzünü falan yapın Huawei gibi...
Şu Çin menşeili telefonların kasalara bakın, hepsi birbirinin aynısı. Yukarıdan kamera çıkıyor diyor, aynı kasayı 3 marka kullanıyor. Otomobillerdeki ortak platform gibi. Ama ne yapıyor, kamera, donanım vs değiştiriyor, Android üzerine de kendi arayüzünü çakıyor. "Benim" diyor. Katma değerini bu belirliyor. Bizde o da yok.
yanlış düşünce bence.
@Ormanci ya katılıyorum, en önemli noktası olan yazılımı ve tasarımı yapıyorlar.
Haklısın, S7 de Nightmode vardı fakat, hepsini bir anda değil de işte pazarlama taktiği olan her seriye bir şey ekleyerek gidiyor.
Apple tercih etmemin nedenlerinden biris, telefonda oynarken x bir şey yaparken reklam çıkmaması.
Samsung'da bu çok başıma geldi/geliyor. Apple ın menüsü bir de daha kolay ve kullanışlı.
Kişiden kişiye değişiyor.
Üretim olayında da dünya da bir çok firma bu şekilde çalışıyor zaten :)
Örneğin ülkemiz, x2-2.5 katına ARGE yapmadan telefondan para kazanıyor :)
apple ürünlerinde kendimi ayaklarımda pranga varmış gibi hissediyorum ,
benim kunta kinte gibi koşmam lazım özgürlüğe, ama apple salmıyor :D
abi çok basit bişey ya , internet sayfada video izleyecem iphoneda izleyemiyordum niye ?
paşam java desteklemiyor.(bunu yapmış olabilirler 2g,3g,4 serilerinde yoktu)
lan yiyem böyle yazılımı teknolojiyi tasarımı...
ayrıca yazılımında akıcılıktan başka birşey yok kendimizi kandırmıyalım ,
oda işletim sisteminin kullandığı ram'in ayrı olmasından kaynaklı...
eminim işine yarayan vardır yada ios'suz işini yürütemeyen.
bi ara 2005 yılında macbook'um vardı tek al benisi kapağındaki ışıklı elma logosuydu.
allahı var 2015te hala çalışıyordu tabi hiç kullanadığım için olabilir :)
yukarda söylemiştim bence overrated bir ürün diye.
bu ülkede istenilen paraları asla haketmiyor....
şaka gibi 6300 tl olan s10 plus 7000 tl oldu. Hatta bazı yerlerde 7300 tl kadar çıkmış.
Ayrıca çoğu yerlerde İphone 11 yok. Kaç mağaza gezdim yok yani. Ciddi şekilde satılmış.