Kimse kriz var demesin :D
Printable View
Kimse kriz var demesin :D
Apple in kendi sitesinden siparis verin girin. Aksam 4 gibi siparisi verdim sabah 9:30 da tlf getirdiler.
Biraz isiniyor gibi geldi bana. Sarjdayken kurulum yaptigim icin olabilir. Birde ekran renkleri tuhaf geldi tlf sarilik gecirmis gibi :) bende 7+ kullaniyorum simdilik mutluyum tabanca gibi. Bozuldugunda guncele yakin bir tlf alirim bende
ıphone 3gs ten başlayıp,ıphone 6 ya kadar kullandım.
Sonrasında ıphonedan memnun olmadığım için samsunsg s7 edge e geçtim.Hayatımda kullandıgım en sorunsuz telefondu,
annem s8 alınca ona s7 yi verip s8 i kullanmaya başladım.
2 yıldır hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum vede çok memnunum.
iPhone 11 gayet başarılı olmuş. Fiyatıda her ne kadar uygun denilse de 7300 lira pek uygun değil ama ***** ülke durumu piyasa şartları vs. uygun olmuş oluyor. Hiç samsunga bakmadan 11 alın eğer gerçekten kamerada vs çok ilgiliyseniz pro alın ama pro ile arasında pek fark yok o kadar fiyat farkına değmez gibi.
Yedibinlira telefona vermek neir ya ,ben çok fakirim sanırım .
11 aldım gayet memnunum gece modu, sarjın yeterliliği, telefonun hızı gayet tatmin ediyor siyah renk çok şık duruyor. Oled ekran + 3. kameraya o kadar para mantıklı değil bence
Farkı anlamanız adına 6s ile kıyasladım gece fotoğraf performansını;
https://i.hizliresim.com/qADqBq.jpg
https://i.hizliresim.com/5Nv9Vd.jpg
baya farklı ya çok güzel tamam 11 istediğim gibi tam gündüzde güzel diyorlar çok videosunuda övmüşler. Tşkler.
şardayken kurulum yaptığın içindir abi o yoksa bende Çarşamba'dan beri kullanıyorum ne bir ısınma ne başka bir şey yaşadım.
Tek sıkıntımız, hızlı şarj almamız gerekecek.
Normal kendi bataryası ile baya yavaş şarj ediyor çünkü
%3-5 lere düşmedikçe şarja koymuyorum o süreçten sonra yaklaşık 2.5-3 saat sürüyor :D
Dün ipad in şarjı ile denedim pek bir şey değişmedi.
benim dandik sony de bile hızlı sarj var. 2 saatte full oluyor. Bunun baya geç dolması kötü. Hızlı adaptör 18 w lık ile 0 - 54 30 dk da doluyormuş. Sonra yavaşlıyormuş.
2 saatte tam doluyormuş gene.
bu arada pil durumu nasıl sabahtan 9 dan aksam 4 gibi % 20 lere geliyormuş. 12 saat bile gitmiyor diye söylüyorlar.
Bunu diyen shiftdelete.net ekibindeki kişi video çekip paylaşmış söylemiş. 12 saat bile gitmiyor diye tabi video ve fotoğrafta vardır işin içinde merakettim bende :)
çıkmış velet yeni video koymuş onu izledim. Tamam çok iyi ozaman 1 gün gitse bile süper daha ne olsun.