Gerçekten şaka gibi, ne turkcellde ne pupada telefon kalmamış.
Apple sitesinde de 20 kasımdan sonra teslimat yapılabilir gibi görünüyor.
10 yıl sonra bi iphone alalım dedik onda da telefon bulamıyoruz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aynen, çokda kullanılan birsey değil zaten,
Bende 1 haftalık 11 kullanıcısıyım, alacaklara tavsiye ederim, illa 3 kamera olsun demiyorsanız boyut vs güzel alet,
Bu arada telefon çıkmadan kılıf çıkmış, ufak geliyor telefonculardaki kılıflar bu yüzden, 3. telefoncuda buldum,
Hacıt, seri 3 dediğine göre app watch dan bahsediyorsun
1.5 senedir aktif olarak kullanıyorum.
Her türlü gideri var, minimum 3 sene daha gider bu alet.
Ama yok 300-400 daha fazla vereyim seri 4 bulabiliyorsan 4 derim.
Fakat 3 ile 4 arasında EKG farkı var ama bizde aktif değil sanırım o.. Şaşırtmadı tabi ki![]()
Seri3 çok rahat işini görür, ölü fiyata da bulursan tadından yenmez.
evet evet![]()
abi 3 ile 4 arasında 2bin tl fark var değceni sanmıyorum.
manitaye hediye alıcam zaten.
ekg , emar , röntgen çekmesi çok möim değil
Apple Watch Seri 3 GPS 42 mm Uzay Grisi Aluminyum Kasa ve Fiyatı
Apple Watch Seri 4 44mm GPS Gumuş Rengi Aluminyum Kasa ve Fiyatı
médiocrité partout
X sekil olarak en iyisi ama guncellemeler sonrasi kullanilmaz hale geldi, ekran problemleri vs servisten cikmaz oldu halen serviste.
Xs/xr on ekran tipi gorunumu cirkin gibiydi ekran bolumunden cok siyah kenarlar goze carpiyor.
11’de 3 kamera gorunumu disinda 10/10 bir cihaz arama yapan fotograf makinesi, takilma yavaslama kesinlikle yok, pro-max arasinda sanirim arka renk farki var ama bu kamera ozelliginde pro almak daha mantikli,
7/x oncesi dahil hic plus kullanmamistim ama duz proyu storda denedim pek cazip gelmedi
Yıllardır İphone'dan başka telefon kullanmadım şuan X kullanıyorum gayet memnunum. Batarya ömrü ve hız konusunda gayet başarılı. Portre çekim ve kamera kalitesinde ise tartışılmaz bile. Tavsiye ederim.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
n11 de 7000 tl düştü 64 gb iphone 11. Alsammı almasammı diye karar veremedım ! 128 gb arasında 700 tl olmuştu. Almadım.
2 sene kullanırsam yeter herhalde 64 gb ama 4 - 5 sene kullanırsam 64 gb yetmez gibi geldi bana. 128 gb daha iyi sanırım kasma, donma , takılma rahat olur diye bekliyorum.
Karar veremedim. 64 gb mı 128 gb mı ? 128 lık indirime girerse alırım. Girmezse arada 700 ve 1000 tl arasında fark olursa 64 almak mantıklı olur mu?
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)