Çok teşekkür ederim aynen bu arkadaşım. Birde installous da bulsak iyi olucaktıda kısmet işte :)
Printable View
su an bakamıyorum ama oyun free sanırım ama bazı bolumlerini satın almanız gerekiyordu onun içinde cydia dan ''iap cracker'' indirin paralı bolumlere tıkladıgınızda para varmıs gibi gosterip acıcaktır
garanti olması acısından app store da varsa kredi kartı bilgilerini temizleyin nolur nolmaz :D
iPhone master arkadaslarim buyuk sikintidayim bi el atin :D
3GS'imi satip yerine 4 alacagim, ancak bilgisayarlarim hep format yediginden dolayi duzenli bi senkranizasyonum yok, telefonu hic itunes'a baglamadan en son nasil sync ettiysem oyle kullaniyorum
Simdi ben verilerimi kaybetmemek icin ne yapabilirim? Rehber Turkcell Yedekleme app'ini kullanarak kaydettim de, notlar, uygulamalar, muzikler, fotograflar vs. direk yeni iPhone'a aktarma sansim olur mu?
Turkcell Iletisim Merkezleri'nde telefonlari bir yere baglayip biseyler yapiyorlar ama o olay benim isime yarar mi? Meselabi ucuna benim telefonu bi ucuna yenisini takip oyle bi aktarim yapabilir miyim?
Napsak napsak? :D
Su anki pc'me itunes yukleyip sync etsem icindekileri korur mu? sonra yenisini takip eskisinden devam etmek istesem?
Tamamen ayni seyi bende ,merak ediyoru. :)
itunes ile yedekleme işini bende tam çözemedim 2 kere rehberim silindi :D
ama jb li kullandığım icin itools kullanıyorum hem kullanımı kolay hemde sync etmeyle filanda ugrasılmıyor
itools: http://itools.hk/tscms/index.php?a=d...Tools1119E.zip
ya jb li 4,2,1 var ınstallous tan bişiler indirmeye çalıştığımda
"Download failed : unexpected content" diye bişi çıkıyo indirmiyo nedendir bu
alın size fotocular :D
App Store - Rengarenk
telefonumun kamerası çalışmıyoki hacı :D
ya bana Kıbleyi bulan ve Ezan vakitlerini gösteren uygulamalar lazım hacı bulsana be :D
bakıver ya ben nerden arayacağımıda bilmiyom :D
Aaz önce aşağıdaki gibi bir mail geldi belki ilgilenenler olabilir.
http://img600.imageshack.us/img600/2237/iphone4st.jpg
APPLE IPHONE 4S 16 GB CEP TELEFONU - BEYAZ GittiGidiyor'da 52308205
APPLE IPHONE 4S 16 GB CEP TELEFONU - SİYAH GittiGidiyor'da 52308090
ancak internetten elektronik marketlerden ya da elden sıfır yurtdışı iphone alırken arap ülkelerinden gelen cihazları almamanızı öneririm.
Bu cihazlarda Facetime haram(!) olduğu için böyle bir özellik bulunmamakta :)
Tekrar hatırlatmak istedim.
(*)ilanın benimle hiç bir şekilde ilgisi yoktur :)
küçük yaz o zaman ayı :D
nan şu pusula programının adı neydi :D