Bu akşam olmaz ama kankacım mesaiye kalabilirim o yüzden neyse konuşuruz detayları
hee bira onun köpee olsun :D
Printable View
Nat Geo TV ;)
Zoray gördüğüm kdarıyla çok ilgilisin i4 ile . aldım ama açamıyorumnasıl yapıcaz bunu :D bi yardım etsene . nerden beleş yuklicez uygulama vs. :))
Zoray bey :D kafam cort bunun için bi app varmı acep :D
Jailbreak yapmamış olanlar için app store'da günün ücretsizi programı var onu indirin her gün app store'da ücretsiz olan program oyun ve uygulamaları gösteriyor ben çok memnun kalmıştım.
bi sn bi sn baştan başlayalım . tıpkı bi amerikalıya anlayıtormus gibi anlatın :D nedir bu jailbreak . :D şaka i yana garantili tel. de tavsiye edermisiniz. sonucta çok guzel bi programa 3-5 usd vermek mantıksız gelmiyor bana
bende aynen böyle düşünüyordum ancak sırf geçen gün merakımdan yaptırdım iyi ki yaptırmışım.:)
Şimdi jailbreak olayı ıphone a bi download programı yüklenmesi aslında yani ben sadece bununla ilgileniyorum.Bu programda istediğin app yi aratıp yada listeden seçin download dediğin zaman ekrana download sitelerini listesi geliyor istediğini seçin download ediyorsun sonrada telefona kurulumunu gerçekleştiriyorsun. olay bundan ibaret tabii keşfetmediğim çok yönü ve özelliği vardır ama şuan deli gibi oyun indirmekle meşgulüm :D
:hehe: keptınım paşam :D
Garanti dışı kalmıyor telefon o yönden bir sıkıntı yok :)
Arabaya nasıl Hks Fcd bağlayıp kandırıyoruz aynı mantık abi. Jailbreak ile akla hayale sığmayacak bir hal alıyor telefon. Neyi indereceğini şaşırıyosun ben ilk yaptığım hafta ofisde bütün hafta download yaptım hiç çalışmadım nedeyse :)
Installous denilen platforma gitmiş oluyosun Jailbreak ile. Bu platformda bütün ücretli Applicationların crack yapılmış versiyonları var bunları ücretsiz indirebiliyorsun.
Beğeneceğin program sayısı bir anda 2-3'den 10-15'e çıkınca para vermek istemeyeceksin. Kafadan Dyno programı 13 Dolar mesela :D
Installous ile başlayp devamında Cydia dünyasına giriş apabilirsn ama ben bile bukadar ilgiliyim Cydia'yı henüz tam kullanamıyorum bildiğin Matrix orası :D bahsettiğim Installous gibi yüzlerce platform var Cydia içinde :)
güncel yapalım :) :)