Beyler jb gidince ücretli uzak masaüstü programlarına gitti.tavsiye edeceğiniz free ve free kalan adam akıllı uzak masaüstü programı varmı?
Beyler jb gidince ücretli uzak masaüstü programlarına gitti.tavsiye edeceğiniz free ve free kalan adam akıllı uzak masaüstü programı varmı?
yahu son bir kaç gündür gmail senkronizasyonu yapamıyorum,
şifre hatası veriyor ama şifrem doğru, hatta hiç değiştirmedim bir kaç gün öncesine kadar da sıkıntım yoktu durduk yere şifre hatası veriyor GMAIL de iphone...
hotmail ve exchange lerim sorunsuz senkronize oluyor.
varmı gmail ile ilgili sorun yaşayan başka birileri acaba ?
Loading...
Bu icloud muhabbeti tam olarak nedir? Bende yeni 4S aldım. Şuan telefon rehberinden sıkıntı çekiyorum illa telefon simgesine tıklayıp ordan rehbere geçmem mi gerekiyor? Birde icloud olayını merak ettim vala.
Çaktım 5.1 telefonun avansı açıldı resmen![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçen gün şu programı yükledim, fotoğraf çekerken iş görüyor.
App Store - Light Meter Free
İşte nasıl yapılır merak ettim. Yedekleme işlemini biliyordum da.
iPhone'dan erkeklere 'ince iş' hizmeti
Erkekler için kız bulma uygulaması geliştirildi
Erkeklerin gece dışarı çıktıklarında daha kolay “kız tavlamalarını” sağlamak için yeni bir iPhone uygulaması geliştirildi. Bu uygulama Facebook ve Foursquare’i tarayarak size en yakın ve bekâr kızın bilgilerini gösteriyor. Eğer kızı beğenirseniz mesaj yolluyorsunuz. Kız sizinle tanışmayı kabul ederse yanına gidiyorsunuz.
GAZETE HABERTÜRK
------------
Hangi prog bu? Söyleyene chivas ısmarlarım![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)