Arkadaşlara buna benzer bir program lazım bana.. bu program jailbreak'lı olanlarda bile 2 dolar galiba? cydia diyor çünkü
Fusion - Post To Multiple Social Networks At Once - YouTube
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Arkadaslar , data hattina nasıl nerden tl yükleyip paket alıyoruz bilgisi olan varmı?turkcell i aradım , onlarda bilmiyor , şubeden olur falan dedi arkadas , pek çakmıyor.kredi kartından falan bı kolayı yokum bu isin? Yarın sabahtan yola çıkacam Turkcell bayii aramakla uğraşmayalım.
Arkadaşlar cydia yükledikten sonra bir aksilip cıkıp el kapandı sorunun gitmesi için pcdden yeni sürümünü yüklemem lazım sim listesi full gidecek tahminimce bunu nasıl kopyalayabilirm bir formülü varmıdır.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Jailbreak yapmadan once itunes ile sync yaptiysan contactlarin yedegini almistir
Data Hattı = internet paketi
Ahanda aşağıdaki linkte hepsi var.
Faturalı hat / faturasız hat.
TURKCELL - MOBİL İNTERNET
4GB den aşağı da alma tavsiye etmiyorum
O turkcell deki şapşiğe de kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum![]()
Bu haftasonu dokunamadım.
Dün körfezdeydim, cts günü de işim vardı biraz.
Yavaş ama sağlam ilerliyor. Kısa süre sonra vites yükseltirim zira yaz sezonu sakin oluyor bizim işler. Ayrıca kod kısımları biraz daha olgunlaşsın platform değiştireceğim.
Alışılageldik iphone arayüzü olmuyor menü seçimleri vs farklı olacak biraz
Wait me baby![]()
bu dediğinizi daha önceden kullanmıştım, sanırım sildiğime göre hoşuma gitmemiş. bunun pc versiyonu da vardı..
benim istediğim iphone'a sanki entegre gibi olan bir app lazım, bu programı temin edemiyoruz sanırım..
Fusion - Post To Multiple Social Networks At Once - YouTube
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Normalde Turkcell in kontörlülerinde çok kolay , aylık 4 gb mı ne yazıyorum tl yukler yüklemez ,halloluyor...ama bu data hattı olduğu için ve iPad de sms atma vss olmadıgı için nası yapılır bilemedim..
Benim data hatti fatura degil kontörlü... ve gecen ay aldığım için ilk defa olacak tl yükleme vss.kart kesik oldugundan diğer telefonlara da takmadım mesajı denemek için.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)