App Store'da bu uygulamaya bakın:
CarTunes Music Player
Kesinlikle Pisman olmaSiniz arkadaslar
Printable View
App Store'da bu uygulamaya bakın:
CarTunes Music Player
Kesinlikle Pisman olmaSiniz arkadaslar
Beyler benim iphonda bi sorun var çözemedim yardımcı olun bakem :D Google giriyorum birsey yazıyorum görsellere giriyorum resimler açılıyor resimlere tıklıyorum Buyuk olarak açılmıyor ve diğer sayfadaki resimlere geçiş yapamıyorum sorun nedir bana yardımcı olursanız sevinirim :)
normalden fazla bir isinma ve buna es deger batarya omrunde azalma varsa , yazilimda bug vardir restore yapmak lazim , home buttonu calismayan 4'u apple store a goturdum degisim icin , degistirdim , eve gelip backup yukledim ve inanilmaz , isinma vardi , tekrar gittim , yukledigim eski yazilimi atarken bug olusmus , yeniden , restore yaptim ve duzeldi , bir cok isinma ve batarya durumlari yazilimsal oluyor .
iphone4 u laptop icin modem olarak kullaniyorum arada. Kabloyu laptoptan cikardiktan sonra iphone ile nete giremiyorum, maillerime bakamiyorum. Kapatip acmadan duzelmiyor. Nasil duzeltebilirim ?
beyler özellikle kulaklıklarda güzel indirimler var.
http://www.markafoni.com/product/spe...+Native+Union+
Kablo ile girme, wireless özelliği yok mu laptop un? İphone dan hotspot özelliğini aç, laptoptan da yayını bul o şekilde gir? her ikisinde de internet her an olur. Ben 3-4 ay öyle nete girdim.
millet atlamış baya herhalde, free idi dün program, şimdi 4.99 usd :D
Oğuz obey yardımcı ol bakem bana.
Beyler benim iphonda bi sorun var çözemedim yardımcı olun bakem Google giriyorum birsey yazıyorum görsellere giriyorum resimler açılıyor resimlere tıklıyorum Buyuk olarak açılmıyor ve diğer sayfadaki resimlere geçiş yapamıyorum sorun nedir bana yardımcı olursanız sevinirim
ios versiyon kaç
servis ve prensip olarak 4.3.3 ten önceki versiyonlara bakmıyoruz iQuantum olarak :D
4.3.3 bendeki :(
Jailbreak işinden hiç anlamıyorum. Yapılacak olan işlemleri kalem kalem anlatan bir site var mıdır? Bu arada IP4 te 5.1.1 kullanıyorum.
Meli telefonu güncelle olm :D safari ayarlarından resimleri tam boyutlu gösteri işaretle :D
opera kurup onda dener misin? bir de JB var galiba muhtemelen.
Operada aynı şeyleri yapmıyor da safari de yapıyorsa (JB de varsa) bu yaşadığın sorunu ters tetikleyen bir tweak olabilir telefonda. görselleri büyüt büyütme vs gibi bir ayar yok bildiğim kadarıyla safari nin ayarlarında.
safari hızlansın diye görselleri yükle yükleme/küçük yükle vs gibi bir tweak vardı galiba.. o yüklü değil dimi.
Buldum yaw teşekkürler...
Yedek alıp, başlıyorum JB ye...