yalnız untethered değil! cihaz her kapandığında bilgisayar yardımıyla açacaksın.
Printable View
Üf ozaman vazgeçtim. Uyarın için teşekkürler..
Zaten Telefonu dfu moduna alamıyordum...
Arkadaşlar bu gün biraz daha farklı bir program var..
Yüklemenizi önemle rica ediyorum.. Sadece 7 Temmuz a kadar kullanacağız bu programı..
Burada Engellendim!
App Store - Burada Engellendim
Price: Tabii ki FREE
Türkiye Omurilik Felçileri Derneği işbirliği ile 8bitiz tarafından yapılan çok güzel bir çalışma.
“Burada Engellendim” adlı iPhone uygulaması.
Uygulama yaşadığınız yerde gördüğünüz engeli fotoğraflayıp ve ne kadar fazla engel işaret edilirse, bu engellerin oradan kaldırılmasına yardımcı olacak. Çektiğiniz fotoğrafı burada engellendim websitesine gönderiyorsunuz. Kullanımı çok basit.
Fotoğrafı çek, seçenekler arasından “kaldırım işgali, otopark işgali, geçit, durak, rampa vb. engel türlerinden birini seç.
Açıklama ekle, adresi ve/veya tarifini yaz.
Engelliler için gönder!
5378 sayılı Özürlüler ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun 07 Temmuz 2005 tarihli ve 25868 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Kanunun geçici 2. maddesi hükmü uyarınca; kamu kurum ve kuruluşlarına ait mevcut resmi yapılar, mevcut tüm yol, kaldırım, yaya geçidi, açık ve yeşil alanlar, spor alanları ve benzeri sosyal ve kültürel alt yapı alanları ile gerçek ve tüzel kişiler tarafından yapılmış ve umuma açık hizmet veren her türlü yapılar bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren yedi yıl içinde özürlülerin ulaşabilirliğine uygun duruma getirilmesi öngörülmüştür. Öngörülen süre 07 Temmuz 2012 tarihinde sona erecektir.
Bir gün sende engellenebilirsin!..
Lütfen inceleyin: Burada Engellendim
http://www.mobilbuzz.com/wp-content/...gellendim1.jpg
5.1.1 de extra ne gelmıs beyler bılenler varmı yapanlar varmı ? memnun olan olmayan?
5.1.1 yine psikolojik olarak şarjı çok etkiledi :D
Bu son güncelleme ile telefonun sürümünü 5.1.1 yaptığımdan beri benim şarj 5 gün gitmeye başladı..
ciddi aşama kaydetmişler çok iyi olmuş bu sürüm..
5 gün derken abi :D
5 mi gün şaka mı :D
Abi sen birak app yapmayi şarj nasil 5 gün gitcek anlat ben 50 dolar verem :P
data, 3g, wifi, bildirimler, location lar vs hepsini kapattım.
ışığı %30 civarlarına getirdim.
mp3 dinlemiyorum.
günde 3-4 kez mesaj atıp 3-4dk da konuşmam oldu.
sen de ipod ben diyeyim nokia :D
bak dene yaptıklarımı, seninki de benimki gibi rahat 5 gün gidecek. :D
anlattım yukarıda bak :D
2 bin liraya telefon alıyoruz, çektiğimiz çileye bak :D çekmem abi ben o çileyi şarj bitmesin diye.. :D