yeterli bir neden gotur garanti kapsaminda olmali , en cok bozulan sorun cikaran seylerden biridir home tusu .
Printable View
Teşekkür ederim nereye götürmem gerek çünkü avea dan alındı :D
Mobiltel İletişim Hizmetleri
teleservice ve genpa bakıyo diye biliyodum sitelerinde de aynı şekil görünüyor.
Home tuşu bazen takılıyor bende bir arkadaşım şarj yerini temizlememi söyledi.Cebimize koyduğumuz için soket kısmı tozlanıyor oda temassızlık yaratıyormuş.İnanmamıştım ufak bir fırça ile temizledim ben soketi bende düzeldi denemenizi tavsiye ederim.Birde iphone soketinin takınca dikkat edin hafif dışarıda görünür kibarca soketi bastırın ki tam temas sağlasın.
iBoost
blow off duygusunu yaşıyamayanlar için birebir:cool:
Home tuşu bendede tuaflaşmaya başladı son 10 gündür....
Yurtdışı cihazım , genpaya versem kaçtan değişirler acaba :))
engin abi konuya geri dönmeni istiyoruz.
5.1.1 jb yaptım. Şarj enteresan bir sekilde stok haline göre daha fazla dayanıyor. Bir sürü tweak vs. Yüklememe rağmen. Tavsiye ederim.
Smartsync efsane bir app olmuş. Daha onceden de fbooktaki fotoları bilgileri rehbere aktaran program denemiştim ama hiçbiri böyle başarılı degildi. Rehberimdeki herkesin fotoları is bilgileri dogumgunleri vs hersey rehberime geldi. Tavsiye ederim.
itunes bağlanmıyor şuanda
uu 201 sayfa olmuş :D okumadan yazıyorum :)
ifile sayesinde her yerine girip çıkabiliyorum
vlc player bir çok video dosyasını izleyebiliyorum
codec pack indirdim ayrıca baya işimi görüyor
safari download manager mı neydi onu indirdim safariden ne istersem indirebiliyorum
zip için yine cydia dan bir app indirdim çatır çatır zip açabiliyorum
youtube downloader yüklü youtube tan video sömürüp videoların içine atabiliyorum
yazılmadıysa yardımcı olabilir belki arkadaşlara.
iboost çok çirkin bi ses verio ilk aldığımda denemiştim bloftan soğudum :D gps ile hareket eden göstergeler de baya hoş :D yakında wideband çıkarsa hiç şaşırmam