hoştt dosyasını temizle :D
Printable View
biz tunerlere yakışır bi uygulama çok hoşuma gitti, headup display, kaymayan kauçuğu cam önüne koyup GPS üzerinden headup display yapabiliosunuz :) arama kısmına head up yazın bi kaç program çıkar zaten istediğinizi indirin, ben NaNaNa Head Up programını kullanıyorum :)
örnek video
Yeni iphone gelse yaw , değişiklik olurdu
İp4 kendiliginden bluetooth aciyor surekli kapamama ragmen. Birlac kere reset attim ama degismedi .Fikri olan ?
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...11263315_n.jpg
Whatsapptan böyle saçma sapan reklam mesajlari geliyo bugun 3 oldu daha önceden de 2 kere falan gelmişti bunu engelleme sansimiz varmi ?
bende yeni bir sorun peydah oldu versiyondanmı donanımdanmı anlamadım
cekmeyen bi yere girince ( mesela asansor vs.. ) oradan acık alana cıkınca telefon yeniden sebekeyi bulamıyor no service diyor, kapatıp acınca telefonu duzeliyor
basına boyle bisey gelen varmı ?
ucak modu isi bende bazen yiyor bazen yemiyor
5.1.1 yükledim telefona film rulosundaki resimler gitti ne iş anlamadım ya ilk defa yazılım güncelleyince böyle oldu.yedekten geri yükle yapıyorum çok eski zamana ait var ozamana dönmekte istemiyorum.başka yolu yokmudur bunun ?
yelefonun cektiginden eminlen Servis yok demesine ragmen arama yapinca sebeke sip diye kendi geliyor
HKS Gauges & SQV Sounds with iBoost
Fiyatı şu an 1 dolar, alsam mı yükelesem mi diye düşünüyorum ama bir yandan da para tuzağı olmasın diyorum.
İlginç bir app.
Logos Quiz bu ara favori oyunum beyler.
ios 6 tanıtılıyor takip ediyor musunuz?