Apple - iOS 6 Preview link cok güzel ve aciklayici quantum abii yeterince aciklama yapmiş ama
Printable View
Apple - iOS 6 Preview link cok güzel ve aciklayici quantum abii yeterince aciklama yapmiş ama
ins ios 6 da şarj daha cok gider
abi ios 6 diyorsunuz ben hala 3.1.3 ten 4.2.1 e çıkamadım ne 6 sı :D yokmudur bunun bi formülü telefoncu bile beceremedi :D
Ya beyler viber yuklucem bildirimlerle ilgili bi sikinti var diyo kapali diyo ama acik nasil duzeltcez? Bunu nasil yukseltcez bilen varmi?
bu iphone'da facebook çok yavaşladı buna bi çare bilen varmıdır???
Birde isik icin hangi programi tavsiye ediyosunuz bu isik programlarinda daha sonra donanimdal filan baska sikinti cikiyormu?
Dün gece cebimdeyken telefona bi haller olmuş. Eve geldim ,ulan niye kimse aramadı bu kadar saat diye telefona elimi attım ve siyah ekranla karşılaştım. hiçbir tuşa cevap vermedi,sonra şarja taktım değişik tuş kombinasyonları denedim falan (vay efendim home'a uzun basmalar, home ile kilide birlikte uzun basmalar ) bi süre sonra kesik elma çıktı ve telefon açıldı , pin kodu sormadı sadece kilit parolamı yazdım ve yüzde 36 şarjla devam ettik. Şimdilik aramızda bi sıkıntı yok,mevzuyu kapattık , ne ben onun yüzüne vuruyorum bu durumu, ne de o bana hatırlatıyo.. Kısacası neden böyle olmuş olabilir ??
Bence Samsung'un işi daha zor :)
Daha ios 6 ve yeni iphone daki özellikleri kopyalaması gerekecek :D
bugün s3 inceledim , 2000 tl'lik bir telefon, her türlü özeliği var ama o kasa kalitesi ve büyüklük olmamış .... bugün alsam yine 4 veya 4s tercih ederim dedim kendi kendime....
4s cok mantiksiz ya en iyi telefon 4 bence :))
İphone4 satip
sgs2 alan biri olarak soyluyorm :D
Kim kimden ne kopyalar bilmiyorumda ios 6'da olan facebook entegrasyonu zaten android'de olan birşey.
tüm yeni özellikleri belli olsun o zaman karşılaştırırz kim kimden ne kopyalamış
firmaların birbirinden birşeyler kopyalaması hiç umrumda değil , son tüketici olarak bana yarar bu:Dayyrıca kopyalayan samsun değil android yani gugıl:D
Yeni çıkıcak iphone 4"ten ufak olmaz bence,umarım onuda eleştirebilirsin büyük diye:)
Kosiflere c180 sormak gibi olacakta,4 verilip samsung s3 alinirmi?
Saçmalarmiyiz geçiş döneminde...
Bundan önceki telim iPhone 3 tu 4 e geçtik..
Uzun zaman oldu digerlerine bakmayalı :)
Yetkili bilgili arkadaşlara bir sorun var.. 4.3.2 versiyon geveyle çalışan iphone4 var, geveyi iptal etme şansımız varmı? iphone3 lere yapılan unlock tarzı işlemleri bu cihaza da yapsak işe yararmı? geveyden kurtulmak için bana bi yol gösterirseniz sevinirim..
Engin abi buralarda takil diger konu gerdi seni :)
harbiden ya doğru söylüyorsun..
iPhone un Hangi Ülke ve Hangi Operatörden Alındığını Öğrenmenin Yolu - Sayfa 68
bak burada kimden yardım isteyeceğin belli :)
buradaki madur kişi trasher arkadaşımdır, unlock edilmiş cihazı bizzat inceledim.. baya unlock yapıldı, gevey de şu an adamın cüzdanında geziyor hatıra niyetine :)