imdaaatjailbreak yaptım telefonun herşeyi gitti , sadece yüklediğim uygulamalar var , ne mesajlar ne son aramalar hiçbirini göremiyorum cydiayı da göremiyorum internette bunun açıklamasını yapan bi cümle bulamadım
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
almıştım format attım tekrar jail yaptım şimdi yedeği attım kullanıom gibi, daha çözemedim , aaa iyiki yüklemişim diyeceğim hiçbişeye ulaşamadım daha![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ya bende jail yapınca kendi cektıgım resımlerı atmamıştı anlamamıştım olayı şimdiye kadar olmamıştı böyle bişio değilde 4s varmı garantili
![]()
app konusu ama başka konu açmamak için buraya yazayım inşallah yardımcı olan çıkarpc de itunes yüklü değildi teli usb kablosu ile bağladığım zaman pc ye şarj oluyodu ama geçen gün itunes kurdum pc ye şimdi tel ile pc arasında senkronizasyon kuramıyorum ne şarj oluyo tel nede itunes görüyo bu konuda napabilirim yardımcı olucak varmı acaba ?
iOS6 Beta3 yayınlandı. Master değişiklikler daha önce tanıtılmıştı.
Türkiyeyi daha ilgilendiren değişiklikler ise yavaş yavaş beliriyor..
Bunlardan birisi; klavye artık Türkçe.. Yeni tuşlara yer açmak için tuşlar daha küçülmüş haliyle.. Sevdim mi? Hayır..
![]()
Tuşlar çok sıkışık olmuş. Yeni iphone da gelsin artık 4ten sıkıldım![]()
ipad de ii gider bu klavye,,,, şu ios ların birinde ipad 3g ye telefon görüşmesi ve mesaj eklendi desinler ,,, gidip boyunlarına sarılcam valla
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)