Bu arada son bur haftadır bı program acıkın home tuşuna bastığımda ana menüye geçerken bı kasılma , frame lerde belirginlesme hissediyorum.sebebi ne olabilir?
Printable View
Bu arada son bur haftadır bı program acıkın home tuşuna bastığımda ana menüye geçerken bı kasılma , frame lerde belirginlesme hissediyorum.sebebi ne olabilir?
sanmıyorum bu gercek degil. acıklanınca görürürüz az kaldı :) sabırsızlıkla beklıyorum
Gelecek cihaz bu arkadaşlar beyazı güzelmiş bu seferde beyaz alıcam.
Kesin mi bu cihaz olduğu?
Boydan uzamış bariz de , en aynı sanki
Bu cihaz kanka :)
Şarj kısmını microusb'mi yaptılar acaba?Eğer öyleyse şarj aleti sıkıntısı kalmaz en azından:D
Ama ben tipini beğenmedim hiç,üstten tutup uzatmışlar sadece. İyi bir tasarım bekliyordum, hayalkırıklığı oldu:o
4s cikmadan once de onlarca prototip cikmisti basinda, apple aciklamadan hicbirinin dogruluguna inanmamak lazim :)
THOR: Son of Asgard for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
Thor ücretsize düşmüş indirebilirsiniz.
tarih ve kulaklıklar kesin de daha tanıtılmadan çıkan her cihaz resmi ve videosu dedikodudur bana kalırsa
ayrıca bence bu kadar çin işi tasarım yapmaz adamlar :)
o değil de bugün yarın bunu da alıcaz, ipad mini çıksa onu da alıcaz kabul edin :) işlerini çok net iyi yapıyo adamlar
Samsung için büyük diyen ateistler açıklayın nedir bu tost ekmeğinin hali :hehe: :D
n8 kullanıyorum 2 yıl oldu herhalde değiştiremeyecem ben bu teli ya, oysa ki ne umutlar, ne ümitler, ne heveslerle bekliyordum ayfonu...
Çok radikal bir değişiklik yapacaklarını sanmıyorum kamera, işlemci ve kasa tasarımı dışında.
Ne zaman ki telefondan beyaz perdeye sunum yaparlar heh derim işte o zaman radikal değişiklik oldu :D
Aslında benim mevzu daha farklı ,, home a bastığımda anında tepki verip kapanıyor ,, ama kapanma o ekranın ufalarak yok olması ya hani ,,, o yok olma esnasında cevresinde iz bırakarak yok oluyo.hani Windows ta donan pencereyi fareyle sürüklersin de iz bırakır ya ,, onun gibi.
Arkadaşlar benim bir sorum olacak başta engin kardeşime yardımlarından dolayı teşekkür ederim
Apple TV 3 kullanıyorum düne kadar sıkıntı yoktu US hesabımla girip kullanıyordum dün açtım ağa bağlanamıyor dedi ağda sıkıntı yok telefon ve ipad ağa bağlanıyor bu arada modemi de Apple Tvyide defalarca restart attım hatta baştan kurulum da yaptım ama olmadı
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim