issh indirdim cydia dan shsh kaydı save yapıyorum eror veriyor nedir sebebi başka nasıl bu shsh kaydını yapacağım versiyon 4.3.3 8j2
Printable View
issh indirdim cydia dan shsh kaydı save yapıyorum eror veriyor nedir sebebi başka nasıl bu shsh kaydını yapacağım versiyon 4.3.3 8j2
Arkadaslar lockdown pro indirdm telefnun ekranda en ustte it safe mode yaziyor ve programida silemiyorum yardmci olurmusunz
Facetime ucretli birsey mi?
http://www.iphoneyardim.net/attachme...to_287_raf_jpg
böyle bir kutuda geldi bu nedir şimdi :D orjinal gibi durmuyo nedense
arkadaşlar sorularınızın cevapları biraz karışık burdan iPhoneYardim.net daha hızlı çözüme ulaşırsınız.
Arkadaşlar kusura bakmayın buraya yazdım yukarıdaki linkide inceledim fakat çok detaylı öğrenemedim. Bu jailbreak olayını dışardamı yaptırmak iyidir yoksa evde bizde zorlanmadan yapabilirmiyiz ? Bu şekilde telefonun bütün nimetlerinden faydalanamıyorum :)
evde yaparsın zor değil
dışarıda para verme boşuna
abiler şöyle rahatlıkla uygulama indirebileceğimiz bir site varmı
jb mi telefon
pm attım
Apptrack.com var ama jb li olmasi lazim
4.3.3 JB'li telefonumda evimde wifi sorunu yaşıyorum:D
yahu 1 oda yandaki wifi'yi çekmiyor yanına gitmem gerekiyor ...
Modem kanal ayarını 6'dan 7'ye aldım tekrar devam ediyor sorun...
Wifi sinyal güçlendirici kurmak istemiyorum iphone'a wifi kartını zorluyor uzun vadede sorun yaratma ihtimali var ...Benzer sıkıntıyı yaşayan varmıdır acaba?
evet jb li site için saolun çok işime yaradı
evde olmadığım için direk link veremiyorum ama iphoneyardim.net gibi sitelerde madde madde anlatıyorlar
Jailbreak & Unlock Güncel Bilgiler
burdan devam:)
<Yeni başlayanlar için görsel anlatımlar>
burdan öğrenebilirsin bende burdan herşeyi öğrendim