bir iphonem bile yokk :( Arıyorum 2g :D
Printable View
bir iphonem bile yokk :( Arıyorum 2g :D
şu jailbreak nası yapılıyo ya hala orjinal kullanıyom herşey paralı olmaya başladı :/
iyi bir navigasyon progrmaı arıyorum
gideceğim yeri adres sokak caddesi istemesin illa
atıyorum kozyatağı carrefour yazdıysam ona göre bulsun
tomtom'u sildim demin çünkü bugün biryeri ararken bir sürü detay istedi,onları bilsem yoluda bulurum zaten:)
5800da ki navigasyon harikaydı mumla arıyorum
Bende igo europa, sygic aura var bunlari bi dene istersen ama bana tomtom en guzeli geliyor
hangi iphoneunumu alırsam alayım en önce igo my way yüklerim benim için fenomen oldu artık. ister adres yaz ister yer ismi yaz direk buluyor tabi güncel harita olması lazım
Iphone 4 umu ilk aldigimda ayni zamanda modem olarakta kullanmak icin JB yapmistim ancak suanda ihtiyacim kalmadi.
Iphone u laptopa baglayip itunes i acinca yeni surumu 4.2.9 download etmek istermisiniz diye soruyor Evet deyince yaklasik 5dk bekleyip time out mesaji veriyor..Yaklasik 10 kere denedim hepsinde sonuc ayni..
Diger sorun ise facebook app..Guncellemeleri zamanlamaya gore gostermiyor.ATiyorum 10dk once birsinin statusunu hemen altinda ise 7 saat onceki statusu gosteriyor..Sildim tekrar kurdum ama duzelmedi..Son sorun ise whatsapp..Birkac oncesine kadar sorunsuz calisyordu su an ise calismiyor.
Tum bu sorunlarin cevaplari icin yardimlarinizi bekliyorum :)
4.2.9 nedir ilk defa duydum
şu an ios5 in deneme sürümleri hariç en çok kullanınan ve en yaygın surum 4.3.3
4.3.3 ü shift restore ile yukleyin onda sorun yaşamazsınız
Appstore'daki facebook hakkatende öyle yani kim tasarlamış bilmiyorum lakin alakasız çalışıyor bir geçmişteki şeyi yeni gibi uyarı veriyor bir geç veriyor , rezalet....
Cihazınızı restore ettikten sonra bir daha güncelleme deneseniz?
Whatsapp bende yok bilemeyeceğim :)
facebook sorunu bendede var eksik gösteriyor çoğu şeyi safariden giriyorum daha iyi appe göre
son güncellemeden sonra facebook kafayı sıyırmış durumda
@ bazen klavye üstte kalıyor inmiyor
@ ilk girişte geri atıyor seni menüde buluyosun kendini sonra girince düzeliyor
ve daha ufak tefek bir çok sorun inşallh düzeltirler ..
Walla bende facebook gayet guzel calisiyor bide facebook ta her zaman sag ustte bulunan en yeniler secegini secin
Bu ara installusta sorun devamli api hatasi veriyor
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim;
Mesajlardaki smileleri nasıl aktif hale getiriyoruz ?
Tesekkur ederim abi :)
konunun amacı sapıttı ama yeni konu açmamak için buradan sorayım dedim. 3gs kullananların telefonları kaç saatte şarj oluyor?. benim 2.5 saati geçiyor, bende mi bir anormallik var yoksa normalmidir çözemedim?
Bu Konunun Bi De iPad Versiyonu Lazım :D