iphone5 takaslı s4 var ilgilenen olursa![]()
iphone5 takaslı s4 var ilgilenen olursa![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
"5S'in 2 yıllık kontrat fiyatları ABD'de 16 GB için 199 dolar, 32 GB için 299 dolar, 64 GB için 399 dolar olacak."
Fiyatlar çok makul bu fiyat denkleminde bizim operatörlerde kontratlı satarlarsa artık iphone çok pahalı gereksiz pahalı onu alıcağına şunu al laflarıda tarihe karışır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İpad için ekran koruyucuya benzer , şifre ile açılan bir uygulama var mı ?
örn ; ipad i çocuğa verirken 15 dk ya ayarlayacağız süre dolunca ekran kitlenecek ve şifre girmeden açılmayacak vb
cevap için pm kullanırsanız sevinirim.
Teşekkürler..
Bazı özellikleri desteklemeyecek olsa da, 4 için de gelecek os7.
The devices that are iOS 7 compatible are:
iPhone
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4S, but does not support:
Filters in Camera app
AirDrop
iPhone 4, but does not support:
All items from iPhone 4S, plus
Panoramic photos
Siri
iPad
Fourth-Generation iPad
Third-Generation iPad, but does not support:
Filters in Camera app
Panoramic photos
AirDrop
iPad 2, but does not support:
All items from 3rd Gen. iPad, plus
Filters in Photos app
Square photos and videos
Siri
iPad mini
Instagram: mutusgarage
umarım 5c kağıt üstünde olduğu gibi 5den üstün olmaz performans olarak yoksa çarşı fena karışır![]()
Hakancım,
Apple seni niye enayi yerine koysun ki.. 6 yıl önce çıkmış bir telefon kullanıyorsun. 6 yıl önceki software, 6 yıl önceki hardware..
6mhz lik işlemciden, 256mb lık ram i olan bir telefon bu.
iOS 7 kurup ayarlara gitmek için 20 saniye bekleyecek miydin..
Kızıyorsun da önce bir telefonun yapacaklarına yapamayacaklarına baksan?
O telefonun saçmalaması kadar normal bir şey yok ki.. 6 yıldır zaten çekecem çekecem diye inlemiş telefon, şimdi sen arada saçmalıyor diye demediğini bırakmıyorsun.
Evdeki beyaz eşya ile, araba ile, masaüstü bilgisayarlar ile kıyaslama.. Toplasan telefon çıkarsan telefon. Kullandığın laptop u ne zaman aldın? 6-7 yıl önceki laptop ların yüzüne bakar mısın? Diyelim ki 6-7 yaşında kullandığın bilgisayar.. İlk günkü performansında mı?
Mantıklı ol biraz sen yapma bari ya
Tamam firmayı bokla da sırf *** atmak için yapma bunu
Androidde en fazla 1 yıl veriyorum sana.. =))
Gel sen benim ip5 i satayım sana, hızı gör![]()
Abi iyi diyorsunda 3GS 6 yıl önce değil 4 yıl önce çıkmadı mı piyasaya ? Bende zaten 2009 sonu gibi aldım. Ben aldım bir kaç ay sonra 4 çıktı, sonra 4S, çıktı. Bende takip etmeyi bıraktım. Telefonu efektif olarak 3 yıldır kullanıyorum, durduk yere son 1 haftada yaptığı saçmalıklar dışında bugüne kadar sıkıntım yoktu. (Bende sondan bir önceki sürüm var, eşimin telde son sürüm var)
Yarın öbürgün adamlar dyecekki, uygulamaları kullanmak için son sürümü yükleyeceksin ama son sürüm sana uymuyor gülüm. Son sürüm san uymadığı gibi artık bundan sonra telefonu yes no olarakta kullanamayacaksın, cafer bez getir.
Şimdi adam elindeki buzdolabından memnunken birden bire buzdolabı çalışmaya devam etmek için son sürümü yükle, yoksa etleri alıp başka buzdolabına koyacaksın diyecek.
Ya da ne bileyim televizyonundan mutlu mesutsun ama 3 sene geçtikten sonra televizyon sana diyorki film izlemek için son sürüm ama o da sana uymuyor diyor.
Ben niye 2-3 sene de bir son çıkan iphone'dan almak zorunda olayım ki, tamam teknolojiyi takip ediyorum ama durduk yerede en son çıkanı almak mecburiyetinde olmak zoruma gidiyor, böylelikle kendimi enayi gibi hissediyorum.
Ben zaten telefondan pentagonu hacklemeye kalkışmıyorum ki, yes-no yapayım, whatsup çalışsın, ibb'den trafiğe bakayım, hava durumuna bakayım, sıkılırsam havaalanında haberlere bakayım. Zaten en fazla 1 gün şarj gidiyor, üzerinde bin tane kullanmayacağım özellik ve uygulama olsa ne yazar olmasa ne yazar. Zaten yeri geliyor, kıçım ofisi görmüyor, dağ tepe geziyorum, 1 gün şarjı zor giden telefonda kullanmayacağım özellikleride dağ tepede mıncıklarsam, muhtemelen şarj cihazını kulağıma sokar öyle telefonu şarj ederim![]()
Son çıkan iphone'dan almam için, o iphone'nun yere düşerken temas öncesi airbag falan açması lazım. Evin içinde kaybettiğimde nerdesin lan iphone diye seslendiğimde abi burdayım diye bağırması lazım, başka birinin tenini hissettiğinde pili bitmiş gibi davranması lazım...vs vs![]()
![]()
Ha iphone benim açımdan en user friendly telefon, android'deki gibi apışıp kalmıyorum, en kötü senden yardım alıyorum ama an itibariyle iphone'dan daha doğrusu apple'dan soğudum.
P.S : Abicim, bilirsin seni öz abim gibi severim, dediklerine itirazımda olmaz, senin iphone ve yazılım bilginle yarışamam, belki 1 sene sonra tükürdüğümü deep throat da yaparım, androide sokayım bile diyebilirim ama an itibariyle apple'a ve iphone'a küfür ediyorum.
P.S2 : Abicim evde değil ama ofiste 7 yaşında lap top var, halen ilk günkü performansında devam ediyor. Niye yenisini aldın dersen, onu ofsiteki çalışana verdik ondanYani laptop durduk yere bana yeni yazılım yükle yoksa açılmıyorum demedi. Keza, benim malım kıymetlidir, bozulmaması için özenli kullanırım, herşeye rağmen bozulursa ve tamir masrafı yenisin değerine yakınsa değiştiririm.
Tshirt rengi solmadan, yırtılmadan yeni tshirt almam.
Yani demek istediğim onlar istiyor diye sidik zoruna niye para verip gidip yeni bir cihaz alayım üstelik bu yine bile bile lades olarak apple olsun.
Çok uzun uzun yazarım şimdi de gerek yok..![]()
Konunun özü sen Hacı Murat 124 ten hem spor araba atikliği hem de makam aracı konforu bekliyorsun..O bindokuzyüzpenç te kaldı..
3 yıldır kullanıyorsun da o telefon 6 yıl öncesinin teknolojisi.. Sen 3 yıl sonra almışsın o seni bağlar
Sonuç olarak Seninle aynı düşünmüyorum HakancımÇok farklı noktalara takılmışsın, örneklemelerin çok yanlış bana göre
![]()
Hem bir yerlerde çay içelim aklımıza gelirse bu konuyu da tartışırız fırsat kalırsa hem de arayı çok açtık özledim yahu deli hallerini![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)