Beta surumunde bende ayni sorunu yasamistim :) yukariya dogru surukle ve birak o sekilde kapatiyor
Printable View
iphone 5 te kasmadan çalışıyor yalnız alışmak biraz zaman alıcak gibi
Forever jb 😃
bende yükledim ilk izlenimlerim başırılı buldum ama sanki inceden samsung gibi olmuş iphone5 kasalı galaxy s4 :D
Bayağıdır kullanıyorum iphone5'de iOs7 beta sürümünü şuan güncelleme yada yeni sürüm çıkmadı bende
Ya birde benim uyuz oldugum nokta ise, eskiden ustten seridi indirdigimizde Facebook ve Twitter icin mesaj yazma ozelligi vardi bunda yok o canimi skiyor..
Bende iphone ve ipade kurdum güzelmiş ama çok tenkli olduğu için gözüm alışamadı daha ayrıca kullanıcı değiştirebileceği klavye rengi güzel olurmuş :)
yan sanayi şarjı kabul etmiyor uyarı veriyor önce sonra doldurur gibi elektirik işareti cıkıyor ama doldurmuyor :(
akşamdan beri okuyorum izliyorum bi türlü yüklemeye elim varmıyo o karizmatik ekranın cıvılcıvıl rangarenk olması düşündürüyor :)
Zil sesleri nasil az mi cikiyor?
Şirket internetinden telefona update'e bi başlattım 5 dakika dedi :D 32 mb power :p
evet zil sesleri eskisinden daha az sesli. benim anlamadığım klavyenin rengi değişmiyomu ya? insanın gözlerini yoruyor beyaz renk. tema olayı yapsalar noolur şu telefona yaa