Dunyanin en yararli seyi olmus bu guncelleme:)
Printable View
Dunyanin en yararli seyi olmus bu guncelleme:)
Assistive Touch mu diyorsun? Menüden nasıl kilitliyorsun telefonu yahu? Tövbe bismillah :D
Edit: Assistive Touch mış :) Bi sevemedim şunun ismini :)
Bu arada devamlı sorulan sorulara tek kalemde cevap vereyim.
- Zil sesleri şiddeti daha az.. iOS 6 da az olarak çıktı, sonra güncelleme ile sesi yükselttiler. Belki aynı şey yapılabilir bunda da..
- iOS 7; orjinal / yan sanayi kablo ayırımı yapabiliyor. Orjinal kullanmaya çalışın arkadaşlar.
- Havadurumu artık metin şeklinde.. Icon aramayın.
- Hızlı menü de herhangi bir şey ekleyemez, çıkaramaz, bir başka kısa yol ile değiştiremezsiniz.
- http://images.techhive.com/images/ar...1902-large.jpg
- Aynı şekilde bu menüdeki airdrop özelliği iphone 4 lerde görünmez.
- Yine Dinamik Duvarkağıtları iPhone 4 lerde yok.
- iTunes Radyo henüz Türkiye'de yok.. Sonraki güncellemelerde gelir mi bilmiyorum. (çok çok başarılı bir şey bu radyo işi)
- Başka?
Cok android vari olmus bence ios 7 :( acilis ekranini kople yana cekmek , dosyalama seklide cok basit kacmis apple icin alfttan gelen bar baya faydali , icinde yukle gelen uygulamalarinda simgelerinde biraz daha calismasi lazim bence cin mali tabletlerdeki veya wp8 deki dandik uygulamalar gibi gozukuyor :(
Dinamik duvar kağıtları betada vardı kötü olmuş bunda olmaması.
iPhone 4 lerde hiç olmadı dinamik duvarkağıtları.
Panaromik duvarkağıdı özelliği vardı beta1 ve beta 2 de, onu iptal ettiler. Onu kastediyorsun sanırım. Kilit ekranına panaromik uzun bir foto koyduğunuzda sağa sola döndüğünüzde duvarkağıdı da gittiğiniz yöne doğru hareket ediyordu.
Şundan bahsediyorum.
Hands-On iOS 7 Panoramic Wallpapers - New Hidden Feature - YouTube
Engin abi apple radyo işine girelim :)
Milyorlarca mp3 indirip çakarız rafyo ayağına :D
Evet radyo internet üzerinden olacak. Siz sevdiğiniz bir kaç şarkılık bir liste oluşturuyorsunuz, sonra sizin sevebileceğiniz şarkıları o listeye koymaya başlıyor iOS.
Her an ücretsiz ve en son ve tabiiki sizin sevdiğiniz tarzda şarkılar çalıyor.
Twitter ve facebook kısayolları betalardan beri yok zaten. Planlarında olsaydı en azından final sürümde olurdu. Çok kullanılan bir şey değil diye tahmin ediyorum. Yeni bildirim ekranı yeni bir tasarım ve insanların alışması gerek. Ekranı daha da karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorlar sanıyorum.
Edit:
Bir de telefon engelleme özelliği herkese hayırlı olsun.. Millet pazarlamacılardan kurtulacak sayesinde..
Oğuz, o radyo özelliği deli bir özellik aslında.. öyle kafasına göre mp3 çalmıyor :) Umarım TR için de açarlar.
Hani eskiden ios un bu özelliği var sizde yok lan ezolar falan diyorduk :) Bu olayın gitmesi kötü olmuş. Ama internetten radyo kötü hele bizim ülkemizde ios a mb lar gb lar yetişmezken internet olayı kötü oluyor malesef..
Bilgisayardan yüklemekle telefondan güncelleme arasında ne fark var?
Heeeh şimdi arkadaş aradı bu engelleme olayını sordu aklıma bişey takıldı. Yanlış hatırlamıyorsam engellenen kişi arama yaptığında 1 kere çalıp meşgule düşüyordu. Yine aynı mı değişti mi ?
Bir de bu smartphone'larda neden dahili radyo yok'ta internet üzerinden alıyor. Daha net dinlenebilsin diye mi ? Ayrıca internetten radyo dinlemenin ortalama bi kotası var mı ? Kac mb yer :soru:
airdrop olayını tam anlıyamadım ben
saat 9dan beri itunesden yükleyemiyorum tam sonunda ağ ayarlarınızı kontrol edin diyor çıldırdım
4) AirDrop
iOS 7 ile yeni gelen, fakat sadece iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPod touch 5.nesil, iPad 4. nesil ve iPad mini’de bulunacak AirDrop ismindeki yeni özellik sayesinde iOS cihazları, kendi aralarında internete ihtiyaç duymadan belli dosyaların (kişiler, resimler, videolar, vs.) transferi yapabiliyor.
Denetim Merkezi’nden aktif hale getirilen AirDrop üzerinden dosya transferi yapabilmek için AirDrop özelliği olan en az iki iOS cihazına, ve de bu cihazların Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarına ihtiyaç duyuluyor.