İphone4 32gb a kurdum fakat eskiye göre telefon kasıyor, 4e yükliyenlerde aynı sorun varmı ?
Printable View
İphone4 32gb a kurdum fakat eskiye göre telefon kasıyor, 4e yükliyenlerde aynı sorun varmı ?
ben gece güncelledim. 4 16gb sorun yok
İ5 32gb a ios7 yükledim. 1 saattir telefonu kurcalıyorum facebook, twitter, safari, instagram whatsapp, mesaj şu an şarj %85'de. Gayet iyi şu anda :)
Bu arada farkedilmeuen bişey yeni tl simgesi (₺) ni gördüm. :)
beklemedeyim 2 hafta geçsin öyle karar vercem sürüm değiştirip değiştirmiceğime .
app storedan uygulama ındıremıyorum.
edit: ayrıca arka planda çalışan uygulamaları kapatmak istediğimde çarpı işareti çıkmıyor.
Banada batarya az gitmeye basladi gibi geldi. Sanirim yeni heves elimden dusurmuyorum pek ondan. Safari hizi eskisine nazaran daha iyi.
i5 de biraz kasılma var gibi hissediyorum bazı noktalarda. şarj konusunda pek birşey anlayamadım ama sanki azaldı gibi geliyo bana
5 saat 30 dakikadır beklemede, bunun 3 saat 20 dakikası kullanım. şarj %50 de sizlerde nasıl?
az önce bir arkadaşın 4ünü inceledim telefon çöp olmuş hiçbir şekilde akıcılık yoktu çok şaşırdım telefonda fazla programda yüklü değildi
ben 5 e kurdum hiçbir problem yok betalardaki gibi sadece şu hava durumu olayı canımı sıktı bilen birileri varmı acaba
Şimdi size bi soru ?
Arkadaşımda 4s var. Wi-fi görmüyordu. ( beta sürüm ios7 kullanıyordu ) Dün akşam telefonda herşeyi sil yaptı. Tekrar ios7 full sürümü yükledi. Bu sırada cihaz wi-fi'yi gördü. Fakat icloud'dan yedeklemeleri çektiğinde cihaz tekrar wi-fi görmedi. Sistemsel bir hata olabilir mi ?
yedekleme çekmezsen görüyor, çekersen görmüyor !!!
Dokunmatiğin hassasiyetinde farklılık hisseden tek benim heralde :D yukarı-aşağı ve sağ-sol bazen karışıyor gibi. Birde bu dinamik duvar kağıtlarını nasıl yapacağız? Panoramic fotoğraf çektim fakat yapamadım ben.
Yeni melodi yüklenmedi mi ios 7 ye? Bugün birisinin ip4 ü başka başka çalıyordu.
Not: ip5 ios 7 kullanıyorum...