Ya arkadaslar şu facetime olayini bana bi iyice anlatin :)
Numaralar cikiyor ama nereden buldu? Ben hic numara eklemedim mesela..
Printable View
Ya arkadaslar şu facetime olayini bana bi iyice anlatin :)
Numaralar cikiyor ama nereden buldu? Ben hic numara eklemedim mesela..
beyler ablamın i phone da tel kapanınca nolar siliniyor bunun bi çaresi var mıdır acaba ?
ı phone 5 te son tam şarj sonra geçen süreyi göremiyorum problem benim telefonda mı yoksa genel bir sorun mu ?
telefon son tam şarjdan sonra kullanım bilgilerini verir , aralıklarla şarj ederseniz göremessiniz.. dediğiniz gibi yapıyorsanız yazılımsal bir sorun vardır eminim
açık uygulamaları nasıl kapatıyoruz ?????
home tuşuna çift tık + çıkan uygulamaları yukarıya doğru sürükleyerek :)
İphone5'te sennheiser bluetooth kulaklık kullanıyor amcam ama ekranda abuk bi uyarı çıkıyo sürekli. Nası kapatabilirim?
Telefona sıfır temiz kurulum ios7 yaptım , icloud vs her şeyi sıfırladım sildim , rehberimdeki numaraları not almıştım manuel olarak telefona kaydederken 39. kişiden sonra daha kaydedemedim bu sorunun sebebi nedir ? REhbere numara ekleyemiyorum yani
bazen %15 bazen %20 pat diye kapaniyor telefon kafayi yiycem ya, sarja takinca gene yuzde 15-20den aciip devam ediyor nedir sorun ?
aynı problem ios7 den sonra benimde başıma geldi. ya %10 dan sonra kapanıyor ya da %20 den bir anda %10 a düşüyor kapatıp açtığımda olması gereken değerlerde devam ediyor. internette çoğu kişinin başına gelmiş restore ile halletmişler. beni çok fazla rahatsız etmedi henüz ilgilenmedim :)
telefonu kötü bi şekilde yere düşürdüm bu olaydan sonra telefonda ara sıra ses kesıklıği yaşanıyo konuşurken garantisi yok cihaz iphone 4 ne önerirsiniz bi cözüm bulabılır mıyız
Whatsapp da isim listem aynı isimlerden hep 2 tane şeklinde bunu nasıl engelleyebilirim.