Ya arkadaslar şu facetime olayini bana bi iyice anlatin
Numaralar cikiyor ama nereden buldu? Ben hic numara eklemedim mesela..
Ya arkadaslar şu facetime olayini bana bi iyice anlatin
Numaralar cikiyor ama nereden buldu? Ben hic numara eklemedim mesela..
beyler ablamın i phone da tel kapanınca nolar siliniyor bunun bi çaresi var mıdır acaba ?
ı phone 5 te son tam şarj sonra geçen süreyi göremiyorum problem benim telefonda mı yoksa genel bir sorun mu ?
telefon son tam şarjdan sonra kullanım bilgilerini verir , aralıklarla şarj ederseniz göremessiniz.. dediğiniz gibi yapıyorsanız yazılımsal bir sorun vardır eminim
açık uygulamaları nasıl kapatıyoruz ?????
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
home tuşuna çift tık + çıkan uygulamaları yukarıya doğru sürükleyerek![]()
İphone5'te sennheiser bluetooth kulaklık kullanıyor amcam ama ekranda abuk bi uyarı çıkıyo sürekli. Nası kapatabilirim?
Telefona sıfır temiz kurulum ios7 yaptım , icloud vs her şeyi sıfırladım sildim , rehberimdeki numaraları not almıştım manuel olarak telefona kaydederken 39. kişiden sonra daha kaydedemedim bu sorunun sebebi nedir ? REhbere numara ekleyemiyorum yani
bazen %15 bazen %20 pat diye kapaniyor telefon kafayi yiycem ya, sarja takinca gene yuzde 15-20den aciip devam ediyor nedir sorun ?
aynı problem ios7 den sonra benimde başıma geldi. ya %10 dan sonra kapanıyor ya da %20 den bir anda %10 a düşüyor kapatıp açtığımda olması gereken değerlerde devam ediyor. internette çoğu kişinin başına gelmiş restore ile halletmişler. beni çok fazla rahatsız etmedi henüz ilgilenmedim![]()
telefonu kötü bi şekilde yere düşürdüm bu olaydan sonra telefonda ara sıra ses kesıklıği yaşanıyo konuşurken garantisi yok cihaz iphone 4 ne önerirsiniz bi cözüm bulabılır mıyız
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)