ah onu keşke normal ios a ekleseler oradaki tuşları kendimize göre seçebilsek süper olacak.
ios7 nin jb lisi nasıl takılma varmı hızlımı ?
Printable View
Anneme hediye bir İphone4 Aldım. Zaten çok yoğun kullanmayacağından dolayı 4s'e gerek duymadım. Ancak ios7 çok azda olsa yavaş. Geri eski ios 6 sürümüne çekme şansımız varmı?
4s ve 5 lerde ios6'ya cekilmediğini duydum. Ancak 4lerde mümkünmüş. Varmı bir bilginiz acaba?
malesef yok
Eveet bu gün itibariyle 3 iphonem olan 6 aylık 5 im servise gidiyo 4 yılda 3 iphone eskittim 3 de servise gitti sıkıldım artık bu durumdan şimdiki sorunum şarjım varken telefon birden kapandı ve açılmıyo yapmadığım şey kalmadı ama en ufak açılma belirtisiyok başka telefonla aradığımda ise hattım çalıyo ama yine telefonda bir belirti yok hattım çalıyo derken arandığında kullanıcı meşgul demiyo sizce servise gitmeden bu sorunu çözebilirmiyim başına gelen varmı eğer servise verir sem en az 1 hafta yok o zamanda benim tüm herşeyim felç olur şirket yazışmalarını falan telefonumdan yapıyodum :(
Daha once sildiğim uygulamayı apple store da tekrar yuklemek istedigimde i could ikonu cikiyor. Demekki i could da kayitli butun sildigim uygulamalar. Ben icoulda nasil ulasirim. Netten yapamadim
telefondaki rehberi excel olarak pcye aktarabiliyormuyuz ? İ5
aktarabilirsin ama itools ile
önce telefonun icloud ayarlarından kişileri kapat daha sonra itools da sol menüde information'a tıkla rehber karşına gelecek
yukarıdan "import/export> export> export as csv file " a tıkladığında csv olarak kaydeder
bu dosyada excelde açılır açtıktan sonra xls olarak ayrı bir kayıt yapabilirsin
7.0.4' e JB yapma şansımız varmı ? Sıkıldım artık ya, Samsung falan da almak istemiyorum, ama 1 yıldır düz bir şekilde kullanıyorum sıkılmaya başladım insan evladı nankördür diye boşuna demiyorlar :D
Bence sen bulaşma JB işine :D:D:D sormak istediğin konu tethered konusu ise benim bildiğim bu untethered JB yani sorun olarak neden bahsetiiğini anlamadım ama sonuçta yazılımına müdahale ediyorsun, problem çıkarsa katlanmak zorunda kalırsın ;) ayrıca JB sonrası ben şahsen telefondan banka işlemleri ve alışveriş asla yapmıyorum ne olur ne olmaz :icon_tup:
Ahahaha :D Ya valla abi, JB yapıp keyfime bakmak istiyorum programlar falanlar filanlar biraz özgür takılayım FREE takılayım ya, yiter ya herşeyime karışıyor onu yollama bunu gönderme şurdan şunu paylaşma :D La get bırak ben haraket edeyim ya ben kullanıyorum seni, sen beni değil diyorum ama dinletemiyorum :D Şimdi dediğin Evasi0n7 ı indirdim ben abim, JB sonrası olanlardan tabi ben sorunluyum da program sorunsuzsa zaten sıkıntı olmaz. Ben sadece ücretsiz programlar falanlar için istiyorum o kadar :)
CCtoggles var onu yükle ordan hem üstü hem altı ayarlıyabiliyorsun istedigin gibi bende 5dk önce yaptım. ayrıca BioProtect var onuda indirin her uygulamayı şifreyle yada parmak izi ile açabiliyorsun. Açık olan bütün uygulamaları bikerede silmek içinde Slide2Kill 7
burdan indirip yapabilirsin dün akşam yaptım bende sıkıntı yok şimdilik bakalım
iOS 7 - 7.0.4 Jailbreak: Download Evasi0n 7 For iPhone 5s, 5c, 5, iPad, iPod touch [Windows / Mac] | Redmond Pie
4s de konuşma esnasında karşı tarafın sesini kristal netliğinde duyuyorum etraftaki gürültüyü almıyor, aynı şekilde 4s olan birisi ile konuştuğum da onunda sesi bana çok net geliyor benimde sesim ona kristal kalitesinde gidiyor,
ammavelakin 5s olan biri beni aradığında sanki ilk çıkan ericsonn ile arıyormuş gibi aşırı kalitesiz etraftaki bütün ses kirliliği duyuluyor, bende 5s var iken kim hangi telefondan ararsa arasın sesi çok iğrenç duyuyorum, benimde sesim karşı tarafa aşırı kalitesiz gidiyor.
bendeki 5s gold u apple türkiye den aldım, bir arkadaşımda da 5s gold var oda aynı sebepten şikayetçi ve onunda arkadaşlarından 5s gold olanlar aynı şeylerden şikayetçilermiş.
var mı bu problemi yaşayan 5s kullanıcıları??? siyah 5s veya beyaz 5s de durum aynımıdır???