Video ve müzik indirebileceğimiz daha sonra internetsiz ortamda izleyip dinleyebileceğimiz bi program varmı?
Video ve müzik indirebileceğimiz daha sonra internetsiz ortamda izleyip dinleyebileceğimiz bi program varmı?
Phoneclean ile yaklasik 400 mb silebildim 9 gb gozukuyor ama hic bisey yuklu degil nasil temizleyeceğim bilmiyorum?
Ayarlar>Safari> tarihçeyi sil, çerezleri ve verileri sil
Ayarlar>Safari>İleri düzey>Web sitesi verileri> en aşağıda tüm web sitesi verileri sil
Ayarlar>Safari>parolalar/otomatik doldurma>kaydedilen parolalar>düzenle>ilgili site ve app nin bilgisini sil
Ayarlar>Safari>çerezleri engelle>asla
bunları bir deneyelim bakalım belki sorun çözülür.
e60 535d & THE A45 AMG
su ıos7 benı sınır edıyr telefonu yavaslattı 4s de gerı ıos 6 ya donsem tum hersey gıdecek degılmı yedeklemeler jealbreak yapsam pekı dosyalar sılınır mı
çözülmesine sevindim güle güle paylaş
ios6 ya dönüş yok artık imzalamalar kapalı apple tarafından.
bence son ios7 sürümünün ipsw dosyası ile temiz bir kurulum yap derim. önceki sayfalarda bilgiler mevcut nasıl yapacağına dair. benim 4s gayet hızlı ve iyi ama 7.1 beta var ondan mıdır bilmem ama pilim şarj süresi kesinlikle ondan![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Beyler benimde bir sorunum var.
Evimde, dükkanımda vs. her yerde sorunsuz şekilde wireless e bağlanabiliyorum. 1 yer hariç. Oraya da çok sık gidiyorum ve wireless e bağlanamamak canımı sıkıyor, haybeye kota harcıyorum 9 günde 2gb ı bitirdim ayın 20 sine kadar çile çektim![]()
Şifreyi defalarca yazdım, ağa katılamıyor diyor. Ağı unutup, tekrar bağlandım yine aynı. Telefona res attım yine aynı. Yanımdaki arkadaşım bağlanıyor, ben bağlanamıyorum![]()
bu ios 7.0.4 güncellemesi yaptıktan sonra icloud sorunu yaşayan oldu mu ve sorunu aşabilen forumda tekim galiba![]()
arkadaşlar bana aşağıdan yukarıya açılan menüye 3g ve edge ikonlarını ekleyecek repo adı ve tweak adı yazarmısınız? activator istemiyorum
AmcaPolo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)