5s home tuşunda bir anormallik olan var mı? İşlev olarak bir sıkıntısı yok ancak hafif bir boşluk oluştu kullanırken rahatsız ediyor
Printable View
5s home tuşunda bir anormallik olan var mı? İşlev olarak bir sıkıntısı yok ancak hafif bir boşluk oluştu kullanırken rahatsız ediyor
5s cihazımda kamera bazen kendiliğinden gidiyor ve kamera ekranında siyah bi görüntü geliyor telefonu kapatıp açınca kendiliğinden düzeliyor ve kamera işlevine geri dönuyor.2 aylık bi cihaz garantiye yollasak mı?
Guncelleme ile degisiklik varmi
Bu genius bar içinde olduğumuz güne mi randevu veriyor sadece? Bugüne vardı az önce baktığımda bir tek.
Çarşamba / Perşembe gidicem de randevulu gitsem dedim Zorlu'ya bu gidişle emrivakiye döndürcez işi biraz.
Sorunum ise şarj aletini soktuğum yerdeki temassızlık.
ip5 tel.
Zorludan randevu almaya çalışanlar saat 00.00 gibi deneyin alabilirsiniz
Ipad'de cihazın sağında bulunan ekran yönü kilitleme tuşu "ses"moduna geçti.
Nasıl eski haline getiririz ?
Hayatımız problem yemin ederim :D bende 2 gün önce uçurdum telefonu sahilde bi 5 metre kadar hoparlör bozuldu vura vura düzelttim :) ara ara gidiyor
Merhaba
aranızda yaşayan oldu mu bilmiyorum ancak değişik bir sıkıntım mevcut.
Iphone 5 mevcut.Ürün etkinleştirme ekranında hata veriyor ve "Bu iphone etkinleştirilemiyor ve değiştirilmesi gerekiyor en yakın servise gidin" tarzında hata veriyor.Şimdi cihaz tuş değişim kapsamına da giriyor.
Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba?