Şuan da geçmenin bir anlamı yok bence... 8.0.1 ile batarya problemini çözsünler öyle geçersin, üstelik final versiyon update almadan kullanılmaz ben 3 saat dayanabildim. iOs 8 JB'de hazır üstelik, çıktıktan bir kaç gün sonra o da çıkar..
Printable View
Iphone 5s gold 7 aylik turkcell cihazimi 1500 satiyorum suan alicak kisi var acaba acele etmesemmi haftaya 6 lar ciktiginda ayni para edermi
Bugün yine Apple store ile görüştüm sadce 6 ların geleceği ile ilgili bir bilgi yok, hatta yalanladılar öle bir durum yok diye belirttiler.
Apple Store ile birlikte Turkcell'in flag ship özellikli mağazaları var. Orada da satışa sunulacak.
En sonunda apple store dan randevu alabildim. iphone 5 için bataryayı değiştirecekler mi bakalım
Buradaki dediğiniz? Ben ANA Apple Store TR'den bahsediyorum. Zorlu Center.
:) avm icinde
Ismi
Baylan apple store
Dun aradim 27sinde ellerinde olucakmis ismimi vs yazdirdim
Kanka oyle bir diyalog gecmedi isim tel mail adresi aldilar sadece
Güncelleme şuan da yayında. 5S cihazım için indirmeye başladım, yüklendikten sonra güncelleme incelemelerimi yapıcam
evet yayınlandı :) yosemite ne zaman gelicek acaba mac osx lere bilgisi olan var mı ?
Birde 6.9 gb bos alan istiyor hadi telefon neysede ipad de yer acıcam diye canım cıktı silmedigim sey kalmadı... 1 küsür gb lik kurulum için neden 6.9 gb bos alan istersin ki
İlk gün çok yoğun olur. Yarın veya öbür gün bende iphone 5 e indireceğim. İncelemelerinizi bekliyorum.
Ilk izlenimde 2-3 detay dışında hemen hiç fark yok. Bi tık, neredeyse hissedilmeyecek kadar yavaşlama mevcut. Misal kelime tahmini olayı yok veya bulamadım ben.
ipad im de sahibinden.com a giremiyorum maalesef..1 saniye sayfa açılıyor ardından değişik bir linke yönleniyor.ekranda da gezintiye devam edebilmek için ihotel uygulamasını indirin vs. çıkıyor.ağ ayarlarını sıfırladım çerezleri sildim hatta komple ipadi sıfırladım gene düzelmedi.dns ayarlarını da değiştirdim hala aynı.sorun nedir bilen var mı?
5.7gb saklama alani gerektirir yaziyor kullanabilr 1.7gb suan herseyi silmem gerek sanirim
telefonum 32 gb kafam kulagım rahat :D 1 senedir daha 20 gb boş yer var haaah :D