muştunun bir ufak versionu Ersin yapıyor olabilir Ahmet.eger yoksada bahçeşehirde gayet güzel calısan biri var
muştunun bir ufak versionu Ersin yapıyor olabilir Ahmet.eger yoksada bahçeşehirde gayet güzel calısan biri var
1881 - 193∞
ip5 cihazımı kullanırken yere düşürüp ekranını kırmıştım. sonradan yaptırmıştım. şimdi üst tuş çalışmıyor. acaba götürsem,değişim programı dahilinde telefonumu değiştirebilirmiyim? yoksa ekranın değiştiğini görünce program dışımı kalırım? (telefonun içini açmadıktan sonra ekran değişimini anlamaları çok zor dışı birebir)
2100Tl. Bütün iPhone'lar aynı fiyattan çıktı piyasaya
5slerin ustune 1000 tl veririz sanirim
iPhone 5 Uyku/Uyanma Düğmesi Değiştirme Programından yurtdışı cihazını değiştiren oldumu veya cihazı değişmeyipte sadece onarılan oldumu?
ios 8 bugün sadece tanıtılacak demi ?
bi arkadaşla iddialaştık ta. Ben sadece tanıtılcak dedim, o yarın indircez dedi.
iOS 8 zaten WWDC 2014 Haziran ayında tanıtıldı bugün son G.M versiyonu dev.e sunulur 1 hafta içinde de son kullanıcıya yayınlanır.
Bugün yeni ürünler tanıtılacak.
Sanmıyorum çünkü G.M versiyonu sunulmadan son kullanıcıya yayınlamazlar daha oncesi hep böyle oldu büyük ihtimal yine aynısı olucaktır.![]()
İndirmeden bi oku istersen..
http://shiftdelete.net/ios-8e-gecmed...e-dikkat-54599
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)