Apple storeda 5s verip 6 alabiliyor muyuz ? Boyle bir durum var mi ?
Apple storeda 5s verip 6 alabiliyor muyuz ? Boyle bir durum var mi ?
1800 pil yine biraz sıkıntı heralde 5s kadar gider pil. 5.5 inc deki pil güzelde iphone da o kadar büyük ekran biraz kaba kalabilir, canlı görmek şartbirde anroiddeki gibi 2 gb ram e gerek yok diye savunanları anlamıyorum iphone ram yüzünden ciddi anlamda multitasking tarafında geride kalıyor
![]()
5s goldlari ne kadara satariz ki![]()
Dün 2 tane 0 5s vermek üzere birisiyle anlaştım. Cihaz başına 1950TL.
2.eller biraz daha değerinde kalır. 1400-1500 aralığında gider bence..
Ki 5s'in fiyatlarının düşeceğini beklemesin kimse. 6 çıktıktan sonra da dediğim fiyatlardan satılmaya devam eder. Çünkü piyasada şu an 5s neredeyse yok..![]()
Bende yakın bir zamanda 3gs'imi elimden çıkardım. 3, 3s , 4 ün miladı doldu artık. Bir süre sonra 4s'lerinde miladı dolacak. İphone 6, İphone 2 ve 3 ün büyütülmüş geliştirilmiş hali gibi bence. Özellik olarak 5s'ten bir kaç farkı var. Beklentileri karşılayan bir telefon olmadı bence. 6 Plus yine daha iyi 6'ya göre. Gerçi oda mini İpad gibi birazBen merakla İOS 8'i bekliyordum ama oda hüsran oldu. Büyük bir değişim göremedim. Görünüm İOS 7 ile aynı, sadece bir kaç özellik eklenmiş. İOS 7.1.3 olarak yayınlasalar daha iyi olurmuş
![]()
İphone 6 Plus bence her yönden çok güzel olmuş ancak kötü tarafı boyutu note 3'ten 0.6mm kadar uzun.Telefon diğer anlamlarda çok iyi de bu konu düşündürüyor insanı.6'dan devam edicez sanırımya da ikisini bir alıp denemek gerek.
beyler zorluya randevulu gitmek lazımmış , fakat sitesine girip randevu almaya çalıştığımda ''Bu mağazada boş randevu yok.'' yazıyor.İleri bi tarih te olsa göstermiyor mu?Ne yapmamız lazım?
Herseyi gectim. Apple store acilmasa 6'yi 2750 6+ da 3.000 tl den fazlaya gecireceklerdi. Bak bu iyi oldu
Dun zorlu ya randevu icin girdim 24.00 da girdim 24.01 de kapandi randevular. Yakinda zorlu randevusu kara borsaya dusucek![]()
aynen ben beğendiğimden girmedim konuya apple'cıların telefon hakkında yorumlarını merak ettiğim için girdim..
zira ilkleri yapan apple bu sefer tamamen bana göre samsung özentisi teller üretmiş tellerin teknik verileride çok kötü..
Samsung glaxy gear saati 3 - 4 sene önce çıkardı apple daha yeni farkına vardıda çıkardı.. samsung yıllardır büyük ekran üretiyor ve samsung dünya genelinde satışlarda apple geçince appleda farkına vardı büyük ekrana daha yeni geçti.
iphone 6+ daki ~401 ppi kaliteli ekranı o batarya ne kadar kaç saat besliyebilicek.. apple artık en azından çevre birimlerinde şu gömülü tekolojiden vazgeçmesi lazım bu yüzden çok kullanıcı kaybettiler.. bari şu batarya değiştirebilinir olsun aftermarket ürünlere biraz izin versinler.. samsung gibi aftermarket firmalar 10 bin maha kadar batarya üretiyor..
ben markacı biri değilim her markayı kullanırım ama teknik verilere göre hareket ederim iphone 6 ve 6+ almanın teknik olarak en ufak bir artısı yok.. yeni note4 bakdınızmı verilerine bilmiyorum şahane .. ayrıca samsung bu sene flexiable ekranlı tellerini sürücek bu teknoloji samsunga ait patentide yani kimse kopyalamaz benzerini yapamaz.. yakında yeni nesil flexiable ekranlı notelarda gelicek.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şimdi 6 nın abd deki basic fiyatı 199$ , Yani oraya gidecek bir eşe dosta 435 lira karşılığı aldırdığımız aleti tr de çalıştırabiliyormuyuz?Arada kar eden biri olmadığı noktada ne kadara mal oluyo iphone6?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)