arkadasın telefonda çok agır küfür etme böyle konusma tarzı birşey dedi
en bombası siri bana karı bul dedim. bahçeşehirde şuan kar gözükmüyor hava güneşli dedi![]()
![]()
arkadasın telefonda çok agır küfür etme böyle konusma tarzı birşey dedi
en bombası siri bana karı bul dedim. bahçeşehirde şuan kar gözükmüyor hava güneşli dedi![]()
![]()
1881 - 193∞
Line gibi stabil çalışan bir arama programı varken Whatsapp üzerinden arama yapacağımı şimdilik düşünmüyorum.
12.1 Sürümündeki Yenilikler
- WhatsApp Araması: Aileniz ve arkadaşlarınızı, başka bir ülkede olsalar bile, WhatsApp kullanarak bedava arayın. WhatsApp aramaları, telefonunuzun konuşma paketindeki dakikalarınız yerine İnternet bağlantınızı kullanır. Veri ücreti uygulanabilir. Not:WhatsApp Araması önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yavaş yavaş kullanıma açılacaktır.
- iOS 8 paylaşım uzantısı: Diğer uygulamalardan direkt WhatsApp'la fotoğraf, video, ve bağlantı paylaşın.
- Sohbetlerdeki kamera hızlı erişim tuşu: Artık fotoğraf ve video çekebilir, veya kolayca fotoğraf/video galerisindeki mevcut bir fotoğraf veya videoyu seçebilirsiniz.
- Kişilerini direk WhatsApp'dan düzenle.
- Tek seferde çoklu video gönder ve videoları göndermeden önce kırp ve döndür.
İphone 6 mavi ekran sorunu yaşayan arkadaşımız varmı hiç ?
beyler bu ıcloud dolmak uzere dıyor yedeklemıyor telefona bakıyorum pek bırsey de yok nasıl yer acarım
Biraz kullandıktan sonra bilgi verebilirmisin? Bende düşünüyorumda siyah kordonlu olanlarından baya şık duruyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)