Almayı düşünenler bi baksın..
http://www.log.com.tr/16-gblik-iphon...adar-mantikli/
Printable View
Almayı düşünenler bi baksın..
http://www.log.com.tr/16-gblik-iphon...adar-mantikli/
Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Uzun süredir 5S kullanıyordum, değiştirdim yine 5S'teyim ancak bu cihazda bir sorunum var. Sürüm 8.3 . Mailler ya da Whatsapp'tan gelen mesajlar 2 gündür kilit ekranını açtığım zaman geliyor. Mailler ise elle güncelleme istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Arkadaşlar batarya nasıl küçüldü, yine 1800 lük gelicek
6+ 16 yı satmak istesek kaça gider ? Sahibinden de 2,5K dan aşağıya ilan yok :)
Arkadaşlar, 8.4.1 e güncelledim. Sorunum bazen yine oluyor. Mesela gece 3 te mail gelmiş ancak bana bildirim gelmiyor. Elle güncelleme yapınca geliyor. Halbuki tüm ayarlar anında ilette. Bir başka sorunumda 10 saat beklemede hiç kullanmadığım telefon arka planda 45 dk boyunca kullanılmış gözüküyor ve doğal olarak şarjım düşüyor boş yere. Bunu nasıl azaltabilirim? Arka planda uygulama yenileme de kapalı. Swarm bildirimlerini bile kapattım ama yine aynı.
Aynısı bendede var ve bana sürümle alakalıymış gibi geliyor. telefonum 5s yarın akşam 8-9 gibi ios 9 güncellemesinin dağıtımı başlayacak ve direk güncelleyeceğim.
8.4.1 e güncellediğimde sıkıntı yoktu fakat son 10 gündür nedense telefonum kendi kendine şarj yiyor, sabah uyandığımda şarjı bitmiş oluyor. Bataryanın durumuna baktım 1550 den 1500 mah gözüküyor. 3 saat kullanımı zor alıyorum şuan, telefonu yedekledim ve sıfırlayıp tekrar kurdum. %100 deyken sabah uyandığımda %50 ye düşmüş oluyor. Yarın güncellediğimde hala düzensiz olursa garantiye göndereceğim.
o benım eskı telefon da da olmustu maıllerı bırsey yapmıstım telefon sureklı sarj yıyor bırde ısınıyor ınternetı somuruyordu megerse tum maıllerı ındır moduna gecmıs eskıye donuk maıllerı ındırmeye calısıyordu sızınde oyle olmustur o maıl ayarlarını bı kurcalayın duzelır
Yok kanka ya maili, itunesi, icloudu felan hep kapadım. Apple teknik destekle görüştüm, logları aldılar telefondan arama geçmişiyle ilgili bir sıkıntı görünüyor sadece dediler. İşte yarın ki güncellemeyi bekliyorum umarım düzelir. Ben birgünü çok rahat çıkarıyordum telefonla şimdi her uyandırdığımda şarj %70 se %68 e fln düşüşünü görüyorum canım sıkılıyor hiçbir işlem yapmadan düşmesine. Olmadı satıp yeni bitane alıcam.
benim tel 1 haftalık. Bende yazılımdan kaynaklandığını tahmin ediyorum.
apple randevuya ıhtıyacı olan varmı yarın 15:30 olması lazım randevum var gıdemeyecegım ?
İos 9 geldi ancak yükle dediğimde hata ile karşılaşıyorum herkeste aynı sorun oluyor mu yoksa benim cihazda mı sıkıntı ?
Arkadaşlar rehberdeki liste haricinde arayan kayıtsız numaraları engellemenin bir yolu varmı