İyiymiş bu ya öğrendiğim iyi oldu teşekkürler :)
Printable View
Ben bu programi 1 kere kullandim. Sarjim full du yinede sarja takip programi actim. Koydum yastigin altina. Kurdugum saatten 6-7 dakika once caldi alarm cidden dinc uyandim. Ama telefonu elime bir aldim ates gibi yaniyor. Asiri sicakti. Ve fullken taktigim sarj yariya inmisti (sarja takili oldugu halde)
i-lights
messenger
ibb trafik
weather hd
dominos
sahibinden
paper toss
angry birds
fruit ninja
radyo
talking tom
cut the rope
ARSoccer ( bunu sıddetle tavsıye ederım ayagınızla top sektırebılıyorsunuz :)
air hockey
fragger LC
photosynth
racer free
soundhound
run like hell
bu arada kullananlara sorayım
messenger de oturum açıyorum küçültüp menuye girdiğim zaman çevrimdışı oluyor
sebebin nedir ? varmıdır bi ayarı ?
aynen bende de oyle oluyo onur onun bı caresı olsa cok ıyı olucak sureklı gır cık zor oluyo :)
cobra iradar ve radar dedektor cihazı, tavsiye ederim
Hic anlamam iphone dan...Birkac ay once aldim ve alir almaz JB yapip su an modem olarak kullaniyorum.Yanliz JB dan sonra apple app ikonu kayboldu ve geri gelmedi.Bu normalmi yoksa biryerde yanlislikmi yaptim ? Ayrica yukarida yazilan cogu app cydia da cikmiyor.Ozellikle installous u nereden nasil indirebilrim ?
apple logosu yerine ananas yada kurukafa amblemi gelir.
installous cydia nın yanın ekrana gelmesi lazım gelmediyse, cydianın içinde source bölümüne gir yada şöyle yapalım kardeşim iPhoneYardim.net burdan daha rahat anlarsın:)
Belki yeri burası değil ama itunes 10 da zil sesi dosyalarımızı nereye atıcaz ben ringtones diye bir klasör bulamadım.
telefonda ki hareket sensörü ile
sen hareket ettikçe algılıyor işte
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...0alarm%20clock
Beyler bende iphone 2g var.Buna ben güncelleme yapmak istiyorum.Daha önce yaptığımda simlock lu olduğunu öğrendim telefon kitlendi ve sim kartımı kabul etmedi.Ne yapmam gerekiyor ?
Free Ringtones for mobile and iPhone - Audiko
burda istediğiniz şarkıyı kesip biçin sonra itunesda ringtonesa atın seslerden zil sesiniz olarak seçin:)