İphone 5s de müzikçalarım kendi kendine açılıp U2 şarkıları çalıyor , bunun sebebini bilen var mı ? Şarkıları silemiyorumda.
İphone 5s de müzikçalarım kendi kendine açılıp U2 şarkıları çalıyor , bunun sebebini bilen var mı ? Şarkıları silemiyorumda.
Güncellemeden sonra bagzı smslerim karşı tarafa imessage olarak gidiyor.Gelen mesajlar ise gec geliyor bu sorunu yaşayan var mı?
İlk sürüm olduğu için stabil olmaması normal, whatsapa girerken siyah ekran geliyor 1 saniyelik. Uygulamaların çoğu ios 9 için güncellenmedi, güncellenince düzelir. Ayrıca 9.1 final yakın zamanda yayınlanır ufak tefek hatalar giderilir. Ben 5s e yükledim hiçbir sıkıntı yok hatta ios 8 den hızlı geldi, telefonla ilgili aşırı ısınma ve şarjın kendi kendine bitme sıkıntısı var bu yüzden şimdi dfu modla tekrar restore edip kuruyorum.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
güncellemeyi i tunes den mi yapıyorsunuz telefondan mı i tunesden yapayım dedim 4 saattir hala indirecek güncellemeyi iptal mi etsem?
Ben dün otadan yaptım, sorunsuzdu. 2 saattirde itunesten dfu modda restore yapıyorum. 2 saatte indi yani ilk 200-300 mb yavaş sonradan hızlandı indirme.
indirme de sıkıntı yaşayan var mı ?
2-3 tür indirilemedi hatası veriyor..
bundan sonra da 16 gb çıkartmasınlar bence 32 64 128 mantıklı ..
Yaklaşık 7GB sadece sistem tutuyor :S
Şuan dfu moddan kurulum yaptım. Cihaza sadece whatsapp yükledim 70 mb yer kaplıyor. 575 kullanılan 11,2 Gb kullanılabilir alan gözüküyor. Bu arada dfudan kurunca ekranda titreme başladı, biraz araştırdım kendiliğinden geçer dediler inşallah öyle olur
Yağ gibi akıyor telefon, hiçbir frame atlaması, kasma felan yok.
9.1 yok betayı yayınlamışlar 9.0.1 bile değil
6s amerikada hangi gün satışa çıkcak bilen varmı?
dun sabah 8de tam sarj çıktım ve suan sarj %4 aktif olarak instagram ve safari kullanıyorum sıksık whatsapp telefon görüşmesi falan. sarj şuan için iyileşmiş gibi geldi bana...
Şu ana ekran duvar kağıdı olayında istediğim fotografı koyarken ZOOM yapmasını engelemek mümkün müdür? foto koyuyorum heme büyütüo piksel piksel olyor fotogram ve tam olarak sığmıyor.
Ben de 5s'e yükledim ilk gün. Takılmalar siyah ekran geçişleri falan bende de var ama şarj olayı ciddi iyileşmiş olarak gözlemledim şu ana kadar. Üşenmezsem gece bi de restore yaparım
Çok sayıda şikayet var ios 9 güncelleyenlerden özellikle 5s'te. 9.1 jb çıkasaya kadar 8.3'te devam.
takılmalar, siyah ekran, kendi kendine kapanmalar.. pişman oldum iyice. Temiz bi restore etmek gerekicek sanırım.
4S'te halen ios7 kullanıyorum. 9'a geçmeli miyim sizce? Yeni telefon almak zorunda kalmayalım![]()
Real Cars, Real Roads.
Arayüzde çok fazla hata mevcut. Benim acayip sinirimi bozuyor. Önceki sürümde yağ gibi akıp giden cihazda gecikmeler, siyah ekranlar var malesef.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)