6 ve 6+ kullanıp, güncellemeden sonra kaç kişide donma takılma sorunu vs yaşıyor ?
Olanlar paylaşır ise sevinirim..
6 ve 6+ kullanıp, güncellemeden sonra kaç kişide donma takılma sorunu vs yaşıyor ?
Olanlar paylaşır ise sevinirim..
Facetime ve imessage da apple kimliğimi girince yabancı bir numara çıktı, sizce bu nasıl olur? Apple kimliğinde sadece benim numaram kayıtlı gözüküyor, kafayı yiyeceğim bu iclouda güven olmaz.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Hem ip6 da hemde ipad air 2 de son surum kullaniyorum herhangibir takilma yok, iphone da pil tasarruf modunda sarj suresi eskiye kiyasla oldukca iyi.
iphone 6S bende 9'da da arada ufaktan takılıyordu 9.0.1'de de. özellikle whatsappta güncel olmayan bir pencereye yazdığım zaman anlık bi donmadan sonra gitmesi fix oldu ama o whatsappla alakalıdır sanırım. onun dışında da safaride falan da nadiren afallıyor
ama her şeye rağmen low battery mode'da sabah 8 de şarjdan alıp gece 12'de telefonu gayet çok kullanmış olmama rağmen %50 şarjla durmak süper1,5 yaşındaki 5S'im 4 saatte bitiyordu aynı kullanımda
6+ ve 6 da hiçbir takılma donma vs yaşamadım. IPAD Mini'de de yavaşlama ya da hızlanma göremedim, aynı.
Yakın zaman da TR ye gelicek misin ? Gelirsen eğer, para göndersek 6s 64 getirir misin ?
Ya bende de güncellediğimden beri ufak böyle telefon içinde app açarken yada bir an duraksıyor.
Acaba, komple sıfırlayıp ondan sonra mı yedeklemeyi yüklesem ?
iphone 6 telefonumu ios 9.0.2 ye güncelledim aşırı derece donma yapıyor yokmu bunun bi çözümü.
Eskiden ücretsiz uygulamaları yüklerken ve güncelleme yaparken şifre sormuyordu.
Şimdi mesela 15 uygulamaya güncelleme gelmiş. Aralarından 10 tanesini güncelleyeceğim. Her güncellemeye bastığımda şifre soruyor 10 kere girmem gerekiyor ayrı ayrı.
Bunun çözümü var mıdır?
Eşimin ip6 sını kızım yere düşürdü. Görünen bir zarar yok ama tuş kilidini dahi açamıyoruz. Ne olmuş olabilir ?
Ocak ayından önce ziyaret görünmüyor maalesef
Ayarlarda Passcode ayarlarında "Touch ID'yi şunlar için kullan" gibi bir ibare var, bende Apple Pay ve App & iTunes Store da seçili, ve şimdi dediğiniz şeyi de denedim, yeni uygulama da indiriyorum, hiç şifre sormuyor parmağımı dokunmam yetiyor
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)